Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Moșneagu i-a făcut instructajul lui Vlad Gherman. A explicat clar cum vrea fie cerută în căsătorie. S-a apucat să caute și inelul prin toate șifonierele

Oana Moșneagu i-a făcut instructajul lui Vlad Gherman. A explicat clar cum vrea fie cerută în căsătorie. S-a apucat să caute și inelul prin toate șifonierele
Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt parcă mai îndrăgostiți ca niciodată și vor să ducă relația la alt nivel.

Actorul e decis să o ceară în căsătorie, și-a făcut toate planurile, dar ține totul secret. Unde să fi ascuns oare inelul?

A suferit enorm după despărțirea de fosta iubită, dar Oana Moșneagu i-a pus capac, deși au existat destui cârcotași care nu s-au gândit niciodată că se va ajunge aici. Se iubesc, se completează, pare că-și citesc gândurile unul altuia și se gândesc tot mai mult să facă pasul cel mare și să-și unească destinele.

„O am și eu planificată, trebuie să se alinieze astrele și se va întâmpla”

Actorul și-a făcut temele și are totul planificat, așteaptă doar momentul potrivit. “Eu știu când o să se întâmple. Pot să cred și în chestia că există momente spontane, dar cred că în general e planificat.

O am și eu planificată, trebuie să se alinieze astrele și se va întâmpla”, a declarat Vlad Gherman recent. Se pare că s-a găsit și inelul, iar Oana a menționat că va avea grijă să controleze prin toate șifonierele…

“Faptul că eu vreau să fie cu artificii, pe un vas, undeva, la lumina lunii, cu o girafă”

Deși spune că-l va lăsa pe iubitul ei să facă cererea în căsătorie așa cum crede de cuviință, femeie hotărâtă, Oana Moșneagu nu ratează ocazia să-i dea unele indicii despre ce și-ar dori. Dacă însă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla ceva între cei doi, bruneta spune că nu s-ar da înapoi să-și ia zborul.

 

 

„Nu trebuie să stai numai pentru că ai un act, pentru că nu suntem pe vremuri”

“E frumos să-l las pe el să își facă treaba, să gândească el momentul. Faptul că eu vreau să fie cu artificii, pe un vas, undeva, la lumina lunii, cu o girafă…glumesc, era deja un scenariu absurd! Și sincer, cererea în sine nu e cel mai important moment, miza e ce se întâmplă apoi, toată căsnicia. Cererea e un moment mai mult sau mai puțin reușit, după care vine partea grea.

Doamne ferește, un act cum se face, se și desface! Nu trebuie să stai numai pentru că ai un act, pentru că nu suntem pe vremuri. Când nu mai ești fericit și ai făcut tot ce ai putut, îți cam iei zborul”, a mărturisit frumoasa actriță.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre