Simona Ionescu / Redactor Șef

Viitorul soț al Ilonei Brezoianu, șocat de actriță: „Chiar ai pupat-o?!”

Viitorul soț al Ilonei Brezoianu, șocat de actriță: „Chiar ai pupat-o?!”
Actrița Ilona Brezoianu este un personaj atipic pentru showbizul românesc. Haioasă și talentată, aceasta se comportă ca o adevărată profesionistă ce este, pe scenă, sau la televizor, dar când vine vorba de viața privată e asemeni unui agent secret. Deși are o relație de luni bune cu el, s-a încăpățânat să nu îl arate pe iubitul ei.

Iubitul este cel mai bine păstrat secret al actriței Ilona Brezoianu. Pur și simplu l-a ascuns pe bărbat de ochii publicului. Nici măcar numele nu i l-a spus în podcasturile sau emisiunile în care a fost invitată și întrebată despre cel care îi dă fluturi în stomac.  Pe de cealaltă parte, viitorul soț al Ilonei Brezoianu a fost de-a dreptul  șocat de actriță, după ce a asistat la un gest al ei.

Ilona Brezoianu e zgârcită în a distribui fotografii cu viitorul ei soț (Instagram)

Cei doi trăiesc o poveste de iubire de anul trecut, iar acum au depus actele pentru cununia civilă. Totul a fost planificat de mai mult timp. Actrița avea deja rochia de nuntă de ceva timp și le-a arătat-o colegilor de la Neatza. Dar în secret.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru au depus actele pentru căsătorie (Instagram)

Entuziasmată, cu ocazia depunerii actelor pentru căsătorie, vedeta de 33 de ani a „scăpat” în mediul online, pe Insta Story, un cadru cu iubitul ei. În imagine, ea se schimonosește, iar din chipul iubitului se vede cam 30%, restul fiind acoperit tot de casca de motociclist.  Actrița a mai distribuit, tot așa și alte imagini care se sărută în lift.

Viitorul soț al Ilonei Brezoianu, șocat de actriță: „Chiar ai pupat-o?!”

Povestea lor de dragoste este intensă. Andrei, viitorul soț al Ilonei Brezoianu, a fost șocat de ce i-a fost dat să vadă într-una din zilele în care a însoțit-o pe aceasta la filmările show-ului Te cunosc de undeva. Așa cum știți, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat sezonul cu numărul 20 al emisiunii. În timpul show-ului final, în urma căruia ea și Ristei și-au adjudecat trofeul și 15.000 de euro, Ilona, intrată bine în rol, a sărutat-o pasional pe una din dansatoare, sub ochii iubitului.

După ce a văzut live, scena, iubitul a întrebat-o pe Ilona Brezoianu: „Chiar ai pupat-o?!”

Actrița era în rolul lui Axl Rose, cunoscutul interpret al formației Guns N’ Roses. Ea a fost nevoită să respecte referința din videoclipul original al piesei, astfel că, la un moment dat, a sărutat-o pe una dintre dansatoare, îmbrăcată în rochie de mireasă, spre surprinderea iubitului, care a întrebat, apoi, complet uluit: „Chiar ai pupat-o?!”

Cine este viitorul soț al Ilonei Brezoianu

Ilona Brezoianu a mărturisit că iubitul ei a învățat repede cum trebuie să o înțeleagă. „El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală.

Actrița Ilona Brezoianu spune că, deși e celebră, se poartă și cheltuie exact ca un om normal (Instagram)

Mă îmbrac normal, nu cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, sunt un om exact așa cum eram și acum ani de zile, înainte să fiu cunoscută”, a povestit actrița. Invitată într-un podcast, spunea despre  viitorul ei soț că este monitor de schi și că este foarte îndrăgostită de el.

Andrei Lucian Alexandru este monitor de schi și pasionat de motociclete (Instagram)

Viitorul soț al Ilonei Brezoianu se numește Andrei Lucian Alexandru și este monitor de schi. Pasionat de sport, acesta practică și înotul, iar ca mijloc de deplasare optează deseori pentru motocicletă. Nu de puține ore evadează pe două roți în natură, iar de când este iubitul vedetei, a „corupt”-o și pe aceasta. Călare pe motocicletă, de altfel, s-au dus și la primărie ca să depună actele la starea civilă, în vederea cununiei.

Conform uzanțelor, căsătoria trebuie să aibă loc în  intervalul de două săptămâni de la momentul înregistrării actelor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre