Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât costă skijetul pe care Reghecampf vrea să-l recupereze de la Anamaria Prodan. „Jucăria” ar fi fost a lui Bebeto

Cât costă skijetul pe care Reghecampf vrea să-l recupereze de la Anamaria Prodan. „Jucăria” ar fi fost a lui Bebeto
Chiar dacă nu mai formează un cuplu de doi ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu-și pot rezolva problemele. Recent, foștii soți s-au certat, tot în stradă, din cauza unui skijet.

Anamaria Prodan a postat pe contul de socializare un video în care dă explicații poliției ce se întâmplă cu skijet-ul familiei. Oamenii legii au venit, pentru că Reghecampf făcuse o plângere, acuzând-o pe fosta soție că a înstrăinat acest bun. Avocatul antrenorului a lămurit situația. 

Regheccampf i-a făcut din nou plângere fostei soții

Protagoniștii scandalului nu au reușit nici acum să lase trecutul deoparte, iar avocatul lui Reghecampf a venit cu lămuriri despre cel mai recent scandal.

Povestea a început atunci când Reghecampf a aflat că skijet-ul nu se mai află la domiciliul Anamariei Prodan și că ar fi fost mutat în altă parte. La rândul său, vedeta susține că acesta a fost doar dus la reparat, nefiind vorba de nimic altceva. Avocatul antrenorului menționează că bunurile se împart egal, în cazul unui partaj.

„Nu arătăm cu degetul spre nimeni. Paguba era lipsa bunurilor comune de la domiciliu”

Scandal în stradă între Anamaria Prodan și Reghecampf pe skijet-ul familiei

„De la această regulă, prin probele administrative, judecătorul poate decide alte cote, în funcție de cota de participare. Avea tot dreptul să fie acolo. A fost formată o sesizare penală la IPJ Ilfov, cu caracter general, nu a fost indicat un autor. Nu arătăm cu degetul spre nimeni.

Paguba era lipsa bunurilor comune de la domiciliu. Au fost sesizate organele competente pentru a identifica locul în care se află, persoanele la care se află și care beneficiază de ele”, a spus apărătorul lui Reghe.

Cine e proprietarul?

De asemenea, avocatul a specificat că „organele de urmărire penale au descoperit că există mai mulți proprietari” și că urmează să se „dovedească cine e proprietarul”. „Urmează să se dovedească cine e proprietarul. Dacă bunul era acasă, nu se mai ajungea aici. (…)

Erau prezente mai multe persoane la fața locului. Eu nu pot să confirm identitatea celor prezenți.”, a mai spus avocatul lui Reghe, care a mărturisit că există suspiciuni, totuși, că Anamaria Prodan ar fi vândut bunul.

VIDEO SCANDAL ÎN STRADĂ – REGHECAMPF VREA SĂ IA SKIJETUL FAMILIEI DINTR-UN GARAJ DIN SNAGOV:

Care este valoarea skijetului disputat

Poate părea incredibil că niște „milionari” dispută acest obiect, însă prețul skijetului nu depășește 8.000 de euro. „Bani de buzunar” ar spune Reghe sau Prodanca. Totodată, „jucăria” se pare că a fost un cadou pentru Bebeto, ceea ce duce războiul într-o zonă sentimentală și care îl poate afecta emoțional pe tânărul prins la mijloc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre