Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan și-a găsit nașul. S-a lăsat cu o reală joacă de copii. Video

Anamaria Prodan și-a găsit nașul. S-a lăsat cu o reală joacă de copii. Video
Anamaria Proda și iubitul său, Ronald Gavril, au devenit nași pentru prima dată de când sunt împreună. Fiica regretatei Ionela Prodan și boxerul s-au jucat și s-au bucurat ca doi copii.

Zi specială pentru Anamaria Prodan și iubitul său, Ronald Gavril. Cei doi au fost nașii unui băiețel frumos ca un înger. Afacerista le-a arătat și fanilor cât de fericită este alături de iubitul său și ce echipă bună fac împreună.

„Să ne trăiești un milion de ani sănătos, fericit și împlinit”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au devenit părinții spirituali ai micuțului Filip Ioan. După ce a fost scos din cădelniță, micuțul a fost pus de preot în brațele celebrului său naș care a fost extrem de emoționat.

Ulterior, nașa l-a îmbrăcat pe micuțul frumos ca un înger și s-a asigurat că acestuia nu-i lipsește nimic. Te iubim FILIP IOAN. Să ne trăiești un milion de ani sănătos, fericit și împlinit. Un BIG HUG DIN PARTEA NAȘILOR TĂI @ronaldgavril ȘI @anamariaprodanreghecampf”, a fost mesajul Ananariei Prodan pe contul de socializare.

Ce ținute au ales nașii pentru eveniment

Pentru că petrecerea a avut loc în aer liber, invitații s-au îmbrăcat lejer. Anamaria Prodan a optat pentru o ținută din in, pantaloni în nuanțe de bej și o cămașă albă cu dungi bej, iar părul a fost strâns. La rândul său, Ronald Gavril a purtat blugi bleu și un tricou în aceeași nuanță.

Cei doi au fost nedespărțiți, iar fiica regretatei cântărețe Ionela Prodan nu i-a dat iubitului său drumul la mână. Cei doi îndrăgostiți s-au simțit din nou copii, iar Ronald n-a putut să rabde să nu-și învârte iubita, pe a cărei față se citea fericirea.

„Eu și Anamaria suntem campioni”

Cu ceva timp în urmă, Ronald Gavril a povestit cât de frumoasă este relația alături de o femeie atât de specială, mărturisind că cei doi se completează perfect. „Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel.

Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă”, a spus sportivul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre