Simona Ionescu / Redactor Șef

Copilul Iustinei de la Insula Iubirii, în mare pericol. Semnal de alarmă pentru toate viitoarele mame

Copilul Iustinei de la Insula Iubirii, în mare pericol. Semnal de alarmă pentru toate viitoarele mame
Femeile care își doresc să devină mame știu că, odată cu apariția sarcinii, se impune o serie de restricții. De exemplu, alcoolul și tutunul devin plăceri interzise, pentru binele fătului. Nu toate țin însă cont de ele.

Cornel Luchian și Iustina Loghin, cunoscuți din emisiunea Insula Iubirii, se pregătesc să devină părinți. Viitorul copil al Iustinei poate fi, însă, în mare pericol, iar motivul a ajuns în spațiul public. Pentru Iustina, noua experiență de mamă vine cu multe emoții și provocări, fiind pentru prima dată când aduce pe lume un copil. Ea va da naștere în scurt timp, unei fetițe.

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii vor deveni părinții unei fetițe în două luni (Instagram)

În schimb, Cornel, care are deja patru copii dintr-o căsătorie anterioară, se simte mai relaxat și chiar se gândește la al doilea copil cu partenera sa actuală. De altfel, copiii lui Cornel, proveniți din precedenta relație, au primit vestea cu entuziasm. Cornel a dezvăluit că aceștia o protejează deja pe Iustina și așteaptă cu nerăbdare să își cunoască surioara.

Copilul Iustinei de la Insula Iubirii, în pericol

Iustina de la Insula Iubirii urmează să nască primul ei copil peste aproximativ două luni. În interviuri recente, ea a mărturisit că, deși are mari emoții, se simte pregătită pentru rolul de mamă. Iustina a spus că nu dorește să se oprească la un singur copil, exprimându-și dorința de a avea cel puțin doi.

Imagini cu Iustina petrecând și consumând alcool când era deja însărcinată sunt publice, dat fiind show-ul de televiziune la care a participat. Acestea l-au motivat pe un student la Medicină, celebru în spațiul online, să tragă un semnal de alarmă care să fie de folos tuturor viitoarelor mame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madalin Raducanita (@madalin09_)

„Vă imaginați ce impact devastator poate avea alcoolul asupra copilului Iustinei? Consumul de alcool în timpul sarcinii poate duce la sindromul de alcoolism fetal, care afectează creierul și celelalte organe ale copilului.
Chiar și o cantitate mică de alcool poate avea consecințe devastatoare. Cea mai periculoasă perioadă este în primul trimestru, când organele bebelușului se dezvoltă. Alcoolul trece direct prin placentă și ajunge la făt, care, din păcate, nu poate metaboliza alcoolul.

Acest lucru duce la riscuri mari, cum ar fi defecte congenitale, probleme cognitive sau de comportament și întârzieri de dezvoltare. E foarte important să înțelegem că nu există o cantitate sigură de alcool în timpul sarcinii. Fiecare picătură poate pune în pericol viața și sănătatea copilului”, a punctat Mădălin Răducănița în postarea sa, în care distribuie imagini cu Iustina bând shot-uri la o petrecere.

Iustina, cerută în căsătorie în mașină

Cornel și Iustina și-au început relația înainte de Insula Iubirii. Ei au decis să și-o testeze participând la emisiune ca logodnici. În timpul filmărilor, Iustina a aflat că este însărcinată, o veste care i-a surprins pe amândoi, având în vedere că nu plănuiseră să-și mărească familia atât de curând.

Cei doi s-au căsătorit la începutul verii, după ce Cornel a cerut-o în căsătorie pe Iustina la doar cinci luni de relație. Propunerea a avut loc într-un mod neașteptat, în mașină, după ce Iustina a descoperit inelul de logodnă ascuns pe bancheta din spate. Cornel a trebuit să o ceară în căsătorie pe loc, deoarece tânăra nu a mai avut răbdare să aștepte momentul planificat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre