Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga își ține fanii pe jar. Este sau nu însărcinată?

Lady Gaga își ține fanii pe jar. Este sau nu însărcinată?
La nunta surorii sale Natali Germanotta din Maine, Lady Gaga și-a făcut apariția alături de partenerul său Michael Polansky îmbrăcată într-o ținută care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă e sau nu însărcinată.

Este greu să fii o femeie în lumina reflectoarelor, iar acum Lady Gaga se alătură listei femeilor al căror corp și eventuală maternitate sunt speculate public. Fanii au luat-o razna luni, când au apărut imagini cu Lady Gaga la nunta surorii sale din Maine. Este sau nu însărcinată Lady Gaga?

Lady Gaga a purtat și un inel cu diamante

În imaginile obținute de tabloide, Gaga este văzută arătând foarte elegantă într-un look all black completat cu accesorii delicate din perle dar cu o presupusă burtică. Pentru nunta propriu-zisă, ea a fost văzută într-o frumoasă rochie de culoarea piersicii, la braț cu iubitul ei Michael Polansky.

Gaga a arătat și un inel masiv cu diamante la cina de repetiție pentru nunta surorii sale Natali Germanotta din York, Maine. Lady Gaga este împreună cu CEO-ul din domeniul tehnologiei de patru ani și până acum și-au ținut relația departe de ochii publicului. Așa că dacă ar fi însărcinată, cu atât mai mult ar ține secret acest lucru.  „Lady Gaga este întâmplător însărcinată și căsătorită”, a scris un fan entuziasmat, în timp ce alții s-au grăbit să o felicite. 

Pe degetul  inelar sclipea un inel cu diamant

Lady Gaga, cu burtica la vedere?

Cântăreața a făcut o singură ieșire publică recent, la premiera concertului său din filmul HBO intitulat Gaga Chromatica Ball, purtând un ansamblu excentric care îi ascundea burtica. Interpreta a încheiat recent filmările pentru viitorul ei film „Joker: Folie à Deux”, în timp ce ea continuă să lucreze la un nou album.

Lady Gaga s-a alăturat familiei și celor dragi la hotelul ViewPoint, pe care l-au închiriat în întregime pentru eveniment, pentru a-și vedea sora căsătorindu-se în fața Oceanului Atlantic. De asemenea, artista s-a sprijinit de partenerul ei  în timp ce făcea fotografii în timpul weekend-ului de nuntă. Pe degetul  inelar sclipea un inel cu diamant, alimentând, de asemenea, speculațiile potrivit cărora ea și antreprenorul ar fi făcut următorul pas în relație.

„Gaga vrea să aibă copii într-o zi și vede un viitor cu Michael”

Lady Gaga, la nunta surorii

În martie 2021, s-a raportat că povestea de dragoste dintre Gaga și Polansky devenise serioasă și că ea își exprimase dorința de a întemeia o familie cu el. „Ea le-a spus prietenilor ei că vrea să ducă la bun sfârșit câteva proiecte și apoi să se concentreze pe a se așeza la casa ei. Gaga vrea să aibă copii într-o zi și vede un viitor cu Michael”, a declarat atunci o sursă pentru Entertainment Tonight.

„Aștept cu nerăbdare să fiu mamă”

Superstarul a mai vorbit anterior despre dorința sa de a deveni mamă. Pentru coperta din mai 2020 a revistei InStyle, Gaga a recunoscut că este „foarte încântată să aibă copii”. „Aștept cu nerăbdare să fiu mamă. Nu este incredibil ce putem face? Putem să ținem un om înăuntru și să-l creștem.

Apoi iese afară, iar treaba noastră este să îl ținem în viață”, a spus aceasta. Înainte de a se întâlni cu Polansky, Gaga a mai fost logodită de două ori înainte: cu Taylor Kinney, apoi cu managerul Christian Carino.

Sursă foto: hype.my

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre