Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Tristan Tate, ispita Flori de la „Insula iubirii” și Ema Uta

Legătura neștiută dintre Tristan Tate, ispita Flori de la „Insula iubirii” și Ema Uta
Tristan Tate nu se lasă. Chiar dacă are deschis un dosar penal cu mai multe capete de acuzare, îi arde de distracții. Ce legătură există între el și ispita Flori de la „Insula iubirii”, sezonul 8.

Flori, una dintre cele mai frumoase ispite de la „Insula iubirii” are gânduri mari și îi place să stea în prezența unor bărbați influenți. Bruneta a ieșit la cină alături de Tristan Tate.

Tristan Tate, la cină cu ispita Flori Olar

Tristan Tate a scos-o la cină pe ispita Flori Olar

Tristan Tate pare dezinteresat de dosarul cu mai multe capete de acuzare, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, act sexual cu un minor și trafic de minori. Fratele lui Andrew Tate își vede liniștit de viață și de petreceri.

Recent, el a scos-o la cină pe Flori Olar, una dintre cele mai frumoase ispite de la „Insula iubirii”. Bruneta se pare că nu e speriată de faptele pe care polițiștii spun că milionarul le-a făcut, așa că a acceptat ca după cină să-l însoțească la imperiul său.

Potrivit informațiilor oferite de Spynews, la casa fraților Tate avea loc o petrecere pe cinste, unde au fost invitate și alte frumuseți autohtone. Ispita nu s-a sfiit să facă și ceva fotografii pe care să le posteze pe contul de socializare.

Ispita Flori Olar de la Insula Iubirii, sezonul 8

Ispita Flori Olar a câștigat trei medalii de aur la un concurs de Bikini Fitness în Londra

Flori Olar are 26 de ani și de mulți ani trăiește la Londra. Tânăra, considerată una dintre cele mai atrăgătoare ispite de la „Insula iubirii” este absolventă a Facultății de Business și activează în domeniul ospitalier, fiind ospătar într-un local exclusivist.

Dar Flori este și model fitness și make up artist, având certificat obținut de la academia Emei Uta. Flori e văzută tot timpul la sală, unde se antrenează pentru concursuri de fitness.

De altfel, ea a câștigat trei medalii de aur la un concurs de Bikini Fitness în Londra. Tânăra ține legătura cu prietenii din online, pe care îi încântă cu fotografii și filmări spectaculoase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre