Simona Ionescu / Redactor Șef

Nevasta lui Dani Oțil, supărată că nu a putut să stea lângă Marcel de la „Insula iubirii”

Nevasta lui Dani Oțil, supărată că nu a putut să stea lângă Marcel de la „Insula iubirii”
Fenomenul Insula iubirii a cuprins toată România, iar marea finală a fost prilej de reuniune pentru toți fanii emisiunii, care s-au strâns la Berăria H. Printre acești s-au aflat și Dani Oțil, alături de nevasta sa, Gabriela.

Isterie în masă la finala emisiunii „Insula iubirii”, la Berăria H. Nici nevasta lui Dani Oțil n-a lipsit de la eveniment, dar a fost necăjită că nu a putut să stea lângă nebunaticul Marcel.

„Oamenii ăștia au venit să facă poze cu el. Și nevastă-mea e supărată că nu are loc”

Nebunie totală la finala emisiunii „Insula iubirii”. O mare de oameni s-a strâns la Berăria H, fanii fiind nerăbdători să le cunoască pe ispite, să vorbească cu ele, să se fotografieze. Prezenți au fost și Dani Oțil, alături de soția sa, Gabriela, supărată că n-a putut să stea lângă „fenomenul” Marcel.

„Suntem la petrecerea Insula iubirii și asta e toată coada care e pentru Marcel. Oamenii ăștia au venit să facă poze cu el. Și nevastă-mea e supărată că nu are loc. Încă nu am început și e deja super full. Bravo, mă, e echipa de la Power Couple implicată, evident”, a spus Dani Oțil într-un video postat pe contul de socializare.

„Sfântul Marcel a coborât îngerul pe pământ”

Printre cei care s-au distrat alături de Marcel a fost și Cosmin Natanticu, care a postat un scurt video pe contul de socializare. În stilu-i caracteristic, ispita n-a putut să reziste și a făcut o mărturisire: „Sfântul Marcel a coborât îngerul pe pământ în România. Besito”.

„Sunt un băiat mișto, spontan, plin de viață”

Intervievat de un reporter al Antenei 1, Marcel a mărturisit că nu s-a așteptat niciodată să treacă prin așa ceva. „Dar am avut presimțirea că o să fie bine. Eu sunt un băiat mișto, spontan, plin de viață.

Nu m-am schimbat la Insula iubirii, dar am învățat să nu am încredere în lume. Eu am venit dintr-un alt mediu și pentru că nu mai stăteam în România, nu mai știam cum mai joacă lumea. Dar a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea”, a mărturisit Marcel.

 „Insula iubirii”, spun psihologii, „e ca Biblia”

Fenomenul Insula iubirii!

Emisiunea „Insula iubirii”, spun psihologii, ar putea fi numit un eveniment social. Care e secretul succesului? „E un fenomen sociologic, un show de familie, care are toate ingredientele unei familii extinse.

E vorba de trădare, iubire, sarcină, copii, toate interacțiunile. E ca Biblia, cea mai populară carte din lume. Emisiunea ne pune, de fapt, o oglindă, ne face să ne uităm la noi”, a declarat un psiholog la Observator Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre