Noul sezon MasterChef 2024 este mai surprinzător ca niciodată, însă nu în preparate, ci în ceea ce privește poveștile concurenților. S-a prezentat până și un hoț. Bărbatul recunoaște cu nonșalanță că a furat de la oameni, fie ei chiar și sărmani. Le-a clonat cardurile și le-a luat banii. „Cardiologul” din America, Eugen Ivanovici o spune direct, nu are nicio problemă să își asume trecutul și să vorbească deschis despre ocupațiile sale, care pe mulți i-ar fi redus la tăcere.
„Am fost „cardiolog” în America. Am clonat carduri; am fost arestat de FBI…”, a spus bărbatul zâmbind, spre șocul celor trei chefi care, inițial, au crezut că au în față un medic specialist. Eugen Ivanovici a trăit în viața sa cât alții în 50 de vieți.
Concurentul MasterChef 2024 a fost „cardiolog” în America
Concurentul Eugen Ivanovici este un bărbat cu o poveste de viață care a stârnit reacții urâte în jurul spectatorilor. El a intrat pe platoul MasterChef 2024 și le-a prezentat chefilor preparatul său: biban cu piure de morcovi, ulei de pătrunjel și sparanghel. Rețeta nu i-a impresionat pe cei trei jurați, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Bontea și chef Sorin Dumitrescu.
Ba chiar au avut multe comentarii negative. „Peștele e bine făcut, dar piureul, dacă tot îl pui în farfurie, nu ar trebui să fie doar o pată de decor. Mi-a plăcut peștele, totuși”, a comentat chef Sorin Bontea. Colegul lui, chef Florin Dumitrescu, a avut obiecții în legătură cu conținutul de sare al rețetei. „Farfuria este prea sărată, iar plating-ul nu arată bine, pare neîngrijit”, a spus acesta.
Hoțul pasionat de gastronomie a povestit cu zâmbetul pe buze despre „pisica” de pe bancomat
Eugen Ivanovici, în vârstă de 49 de ani, e unul dintre cei mai surprinzători concurenți ai ediției MasterChef 2024. Hoț dovedit și cu ani de penitență executați, el a povestit în cadrul emisiunii că pe vremuri fura cardurile cu ajutorul unui prieten. Astăzi, a spus tot el, se folosește un dispozitiv care clonează carduri numit „pisică”.
@masterchef_romania O poveste de viață potrivită pentru un film de acțiune, însă rămâne de văzut dacă Eugen Ivanovici este la fel de priceput și în bucătărie. 🥕 #masterchefro #protv #voyo ♬ sunet original – MasterChef Romania
Explicația pentru delicvențele sale: fără un loc de muncă stabil, a ales calea mai ușoară de a face bani, furând de la semenii lui. Mai exact, s-a implicat în skimming – o metodă de fraudă cu carduri, care presupunea clonarea lor pentru furtul banilor. Prin această metodă a avut acces la conturile bancare ale victimelor și le-a furat banii.
Cu speranța unui trai mai bun, Eugen a umblat în peste 70 de țări, reușind chiar să-i cumpere o casă fratelui său. În 2002 s-a căsătorit în Palma de Mallorca, dar mariajul s-a destrămat în 2007. Ulterior, în 2008, s-a recăsătorit în Slovacia, însă și această relație a ajuns la final în 2022. Din acest mariaj are o fetiță, pe care o iubește, dar cu care nu are o legătură strânsă.
Deși are un trecut penal, la propriu, Eugen a făcut paradă cu el, în fața juraților. Determinat să-și schimbe viața, a ales să participe la MasterChef 2024, văzând în acest concurs o șansă majoră de reabilitare. Visul său este să deschidă un restaurant și să-și transforme pasiunea pentru gătit într-o sursă legală de venit.
Totodată, fanii emisiunii de la Pro Tv nu s-au putut abține și și-au imaginat scenariul în care visul concurentului ar deveni realitate: „Te trezești cu domnul Eugen la masă și te întreabă cum vrei să plătești: cash sau card? Ce răspunzi?”, s-a amuzat un telespectator.
Concurenții MasterChef 2024, mai interesanți decât preparatele lor
O vânzătoare de mezeluri din Obor, un manager de studio de videochat, o casnică, un somelier de trabucuri, un antrenor, un terapeut specializat în hipnoză, un proprietar de canisă și un stilist sunt doar câțiva dintre pasionații de gătit care au încercat aseară să-și demonstreze abilitățile culinare în fața chefilor.
Fiecare detaliu a fost atent urmărit, iar cei care au reușit să impresioneze prin gust, prezentare și tehnică au primit opt șorțuri. Inclusiv una dintre cele mai cunoscute personalități din România în domeniul food tasting s-a prezentat în fața chefilor.
Sursa foto: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook