Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment scandalos la MasterChef 2024 din cauza unui concurent: „Ieri se gătea peștele, azi gătește peștele”

Moment scandalos la MasterChef 2024 din cauza unui concurent: „Ieri se gătea peștele, azi gătește peștele”
Prima ediție a emisiunii MasterChef 2024 a adus în platou tot felul de concurenți, printre care și un manager al unui studio de videochat. Fanii emisiunii nu au privit cu ochi buni acest moment: „Ieri se gătea peștele, azi gătește peștele”.

Manager la un studio de videochat, concurentul Marius Anton a venit la MasterChef 2024 ca să le pregătească chefilor cel mai bun risotto cu creveți. Dar le-a povestit și cum e să lucrezi într-un domeniu controversat. „Ieri se gătea peștele, azi gătește peștele”, au comentat internauții.

„M-am obișnuit cu presiunea”

În timp ce încerca să impresioneze cu talentul de bucătar, bărbatul a mărturisit că are în subordine „vreo 160 de persoane, cu tot cu staff, din care 80 de angajați” și că se simte bine la locul său de muncă.

„Sunt manager la un studio de videochat și mă descurc destul de bine, pentru că a trecut destul de mult timp. M-am obișnuit cu presiunea”, le-a spus acesta râzând bucătarilor. Și a recunoscut, totodată că, ocazional, le și gătește fetelor.

Chefii au aflat ce se discută dimineață la ședințele dintr-un studio de videochat

Totodată, concurentul i-a satisfăcut curiozitatea lui Scărlătescu, punctând și cum arată ședințele de dimineață dintr-un studio de videochat.

„Situații administrative. E un business care are probleme normale. Nu funcționează ceva foarte bine, tehnic aveam ceva probleme…”, a spus acesta în timp ce avea grijă ca risotto să nu se ardă. De asemenea, concurentul a recunoscut că există și „probleme regizorale: nu se mișcă cum trebuie, nu comunică”.

„Și noi avem un manager de videochat”

„Ai văzut, mă, aceleași probleme sunt și aici. Avem un manager de videochat care ne spune în cască: Mă, sunteți cam supărați, ce e cu voi? Mai zâmbiți un pic”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, stârnind amuzamentul colegilor.

„Degradarea socială și imoralitatea nu au limite”

Pe contul de socializare au venit și comentariile internauților, care nu au fost deloc impresionați de ceea ce au văzut în prima ediție MasterChef. „Ieri se gătea peştele. Azi găteşte peştele… Degradarea socială şi imoralitatea nu mai au limite, ferească! Penibil”, a fost unul dintre comentariile internauților.

„La ei nu se spune TeamBuilding, ci gang-bang”, a spus un alt personaj din online. Un alt internaut a subliniat că în televiziune se face „reclamă subtilă la videochat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri