Simona Ionescu / Redactor Șef

Povești emoționante cu Bebe Cotimanis. Cum i-a marcat viața o fetiță, concurentă la „Românii au talent”

Povești emoționante cu Bebe Cotimanis. Cum i-a marcat viața o fetiță, concurentă la „Românii au talent”
Crescut la granița dintre Șoseaua Viilor și cartierul Ferentari, Bebe Cotimanis nu poate uita momentele copilăriei, când „nu exista meci fără semințe”. Povești despre viață cu unul dintre cei mai iubiți artiști ai României.

„Ajungem la stadion, săream gardul și mă duceam la doctor Staicovici. Acolo mirosea a lemn, a halva și a semințe prăjite pe care le prăjeau în ceaune”.  Sunt poveștile copilăriei lui Bebe Cotimanis, despre care vorbește cu lacrimi în ochi. 

Bebe Cotimanis: „Înjurături în acea vreme nu existau”

„Aveam o prietenie extraordinară cu cei din Ferentari, puteam să stăm și până la 12 noaptea, pentru că părinții nu-și făceau probleme, nu exista cafteală, ciondăneală.

De înjurături la acea vreme nici nu se punea problema, nu zicea nimeni du-te în măta că era grav de tot. Nici măcar vagabonzii mari care conduceau Ferentariul nu vorbeau urât”, își amintește Bebe Cotimanis de copilăria pe care nu o poate uita.

„A spus că nu mă va ierta niciodată”

Cu ani în urmă, în perioada în care era jurat la emisiunea „Românii au talent”, în fața lui Bebe Cotimanis și a colegilor săi s-a prezentat o fetiță care cânta dumnezeiește. Micuța a trecut în etapa următoare, când actorul a avut de ales între ea și un grup de dansatori.

Ce a urmat, e o poveste pe care atunci când o relatează, Bebe Cotimanis lăcrimează. Un episod care l-a marcat pentru toată viața. „Era o bătălie … nu m-am simțit bine ca jurat, când trebuia să decizi viitorul sau să elimini speranțele unor oameni.

„Câinii ăștia jurizau mai demult, au lăsat pe mine ultimul vot”

Bebe Cotimanis, jurat la Românii au talent

Și ea era o fetiță care cânta la 12 ani cântece de jale, niște doine, cu o voce extraordinară. A trecut în etapa următoare și i-am spus să o roage pe doamna profesoară să-i dea melodii pentru vârsta ei, puțin mai optimiste.

Când s-a prezentat în etapa următoare, a venit și cu un ansamblu de dansatori în spate, unii dintre ei rangă. Unul dintre ei era semi treaz, ceilalți se uitau la picioarele ei și fata cânta în față. Trebuia să aleg între o pereche extraordinară de dansatori și fetița asta care cânta.

Câinii ăștia jurizau mai demult, au lăsat pe mine ultimul vot. Am spus nu. A început fata să plângă, parcă îmi plângea copilul. Ce caut eu aici? Și Andra întreabă: îl vei putea ierta vreodată pe nenea Bebe? În direct. Și fata a spus: niciodată”, a spus Bebe Cotimanis.

,,Se uită la mine și spune: să știți că v-am iertat”

Povestea a continuat… Peste câțiva ani, actorul pleacă cu un spectacol în țară, „Brăila, Craiova, nu mai știu unde”. „Și apare o fetiță, era ea. Se uită la mine și spune: să știți că v-am iertat.

Juratu mătii… ce faci tu din viețile oamenilor? De-abia atunci m-am împăcat eu cât de cât cu mine după ani de zile. Mulțumesc. Era tot suflețelul ei acolo și a spus-o din tot sufletul”, a mărturisit Bebe cu lacrimi în ochi.

„După vreo jumătate de an de filmare, fata pe care am trecut-o la dans o juca pe fiica mea”

Povestea nici acum nu s-a terminat pentru că după alți câțiva ani, Bebe Cotimanis a început să filmeze la serialul „Lia, soția soțului meu”. „Se alege distribuția și după vreo jumătate de an de filmare, fata pe care am trecut-o la dans, o juca pe fiica mea.

Oana Zara actriță
Oana Zara joacă acum în serialul „Lia, soția soțului meu”

Oana Zara… făcea parte din cuplul de dansatori care cu ani în urmă dansau superb. Ce e viața asta? Nu e frumoasă și plină de sens?”, a spus actorul meditativ. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre