Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioniță de la Clejani e distrus. Ce i-a făcut Fulgy încât a venit Poliția

Ioniță de la Clejani e distrus. Ce i-a făcut Fulgy încât a venit Poliția
Nu s-a gândit niciodată că poate trece printr-o asemenea rușine. Ioniță de la Clejani nu mai știe cum să gestioneze situația.

Este pur și simplu îngrozit pentru că nu are idee ce urmează. Ce se întâmplă acum cu Ioniță de la Clejani și Fulgy

Ioniță de la Clejani e distrus. Ce i-a făcut Fulgy încât a venit Poliția

Cu puțin timp în urmă, Ioniță de la Clejani a trăit rușinea vieții. În urma întâlnirii cu fiul său la un restaurant, tânărul a făcut un film în care l-a jignit cum a putut pe tatăl său și a postat filmarea. Scandalul dintre cei doi nu s-a terminat, continuând și acasă.

Acolo, a atins apogeul, iar Fulgy și-a lovit tatăl cu pumnul. Șocat de tot ce se întâmplă, Ioniță a sunat disperat la 112. Potrivit antena3.ro, la locuință au venit două echipaje ale Secției 12 Poliție, dar se pare că pe Ioniță nu l-a lăsat sufletul să depună și plângere.

Fulgy e speriat că va fi închis din nou într-un centru de reabilitare

Episodul în care Fulgy și-a jignit tatăl la restaurant e greu să fie descris în cuvinte, mai ales că Ioniță avea lacrimi în ochi.  „Pleacă de aici. Ai pastilele la tine tu? Cine ești tu? (…) Stai jos aici, lăutare. (…) Stai jos, dacă nu, pleacă!”, i-a spus tânărul acordeonistului. De parcă filmul nu ar fi fost de ajuns, același Fulgy a postat și câteva discuții pe care le-a avut pe Whats App cu Viorica de la Clejani.

Artista încearcă din răsputeri să-și convingă băiatul că e necesar să aibă lângă el doi bodyguarzi pentru a fi protejat. Din păcate însă, el nu vrea să audă și îi face pe proprii săi părinți, psihopați. Se pare că există și un motiv pentru care Fulgy a devenit extrem de reticent cu Viorica și Ioniță. E speriat că îl vor interna din nou într-un centru de reabilitare. Drept urmare, Fulgy spune că va pleca în Miami, ca să scape de toată lumea.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre