Simona Ionescu / Redactor Șef

IPS Teodosie a scăpat de un accident de mașină

IPS Teodosie a scăpat de un accident de mașină
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a avut parte de momente groaznice. Mașina sa de lux a fost implicată într-un accident.

Pe un drum național din Constanța, mașina de lux a Arhiepiscopului Tomisului a suferit un accident rutier.

IPS Teodosie a scăpat de un accident de mașină

Ziua de 9 august 2021 a fost una cumplită pentru IPS Teodosie al Tomisului. Limuzina sa a făcut un accident rutier pe un drum național din Constanța. Bolidul de lux al Arhiepiscopului Tomisului se deplasa pe DN 2A, iar nenorocirea s-a întâmplat când se afla între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Chiar dacă mașina înaltului cleric a suferit pagube mari în partea din față, nu au fost înregistrate victime. Potrivit Arhiepiscopiei Tomisului, din fericire ÎPS Teodosie nu se afla în mașină în momentul accidentului. Sperietura mare au avut-o alți reprezentanți ai Arhiepiescopiei.

ÎPS Teodosie, sfaturi pentru a nu păcătui pe plajă

Odată cu începerea sezonului estival, IPS Teodosie le-a dat credincioșilor sfaturi duhovnicești ca să nu păcătuiască când se află pe plajă. De altfel, nu e prima dacă când clericul a venit cu declarații controversate. “Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii.

Dacă mergi cu bună cuviință pentru sănătate nu este păcat, este tratament. Sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu meargă să privească unde nu trebuie. Și atunci nu-i păcat. Dacă nu deviezi cu nimic de la moralitate, este foarte sănătos și bine să mergi la mare .” a mărturisit Arhiepiscopul Tomisului într-o emisiune radio.

Sursă foto: bugetul

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre