Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Columbeanu și mătușile, modeste în fața lui Dumnezeu. Ce au primit fetele când au vizitat mănăstirile din Moldova

Irina Columbeanu și mătușile, modeste în fața lui Dumnezeu. Ce au primit fetele când au vizitat mănăstirile din Moldova
Irina Columbeanu și mătușile sale au fost să se închine lui Dumnezeu la mănăstirea Putna și și-au arătat respectul printr-o ținută modestă.

Chiar dacă au bani și își pot îndeplini orice dorință, Irina Columbeanu, alături de Ramona Gabor și celelalte mătuși sunt foarte modeste când au vizitat mănăstirea Putna.

Fetele au primit de la oamenii mănăstirii fuste gri

Surorile Gabor și Irina Columbeanu
Surorile Gabor și Irina Columbeanu au primit de la mănăstire fuste gri pentru a intra așa cum se cuvine în sfântul lăcaș

Cele patru fete au primit de la fețele bisericești o fustă gri pentru a intra așa cum se cuvine în lăcașul Domnului. Irina Columbeanu și mătușile sale s-au rugat cu toată inima Divinității și au mulțumit pentru toate binefacerile primite. Au făcut și o fotografie foarte frumoasă în care au apărut îmbrăcate toate în fustele gri date de fețele bisericești, demonstrând că-l iubesc și îl au pe Dumnezeu în suflete.

S-a făcut focul în șemineu și s-au mâncat fructe de pădure bio

Mătușile și nepoata s-au cazat în Hardic, Horodnic de Jos, la o cabană foarte frumoasă. Și dacă în București vremea era sufocantă, la munte s-a făcut chiar și focul în șemineu. Fetele au mers la cules de fructe de pădure, apoi acestea au fost consumate cu multă poftă, iar Irina s-a bucurat foarte mult de gustul extraordinar al acestora.

Fetele au mers și la cumpărături în magazine în care nu-și permite oricine să intre ca urmare a prețurilor ridicate. Și s-au distrat pe cinste atunci când au băut cafele.

Irina a fost apreciată pentru ținutele sale

De când a venit în România, Irina Columbeanu a purtat ținute foarte frumoase, potrivit pentru vârsta de 17 ani pe care o are, fără nimic extragavant. Iar acest lucru i-a făcut pe internauți să o felicite pentru alegerile făcute.

Înainte ca Irina să ajungă în România, patronul azilului unde locuiește Irinel Columbeanu a mărturisit că Irinuca va ajunge și în locul unde stă acum tatăl său. Dacă până acum fostului afacerist de la Izvorani îi era greu să ajungă în America să-și vadă fetița, această problemă e pe jumătate rezolvată. Irina a anunțat că vrea să studieze în Europa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri