Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Loghin în spital. Coronavirusul i-a lovit întreaga familie

Irina Loghin în spital. Coronavirusul i-a lovit întreaga familie
Îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin este în spital. Coronavirusul i-a lovit întreaga familie. Spune că nu au simptome.

Ion Cernea (84 de ani), soțul cântăreței, și fiul lor, Ciprian  Cernea, împreună cu îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Cu toate că Irina Loghin nu are coronavirus, conform primului test, ea a rămas internată în spital, deși protocolul prevede că doar bolnavii infectați cu COVID-19 pot rămâne internați în spital.

Irina Loghin în spital. Coronavirusul i-a lovit întreaga familie

Îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin este în spital. Coronavirusul i-a lovit întreaga familie.

Irina Loghin și Ion Cernea au o căsnicie fericită de mai bine de 45 de ani

“Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian (n.r. fiul Irinei Loghin și al lui Ion Cernea) cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie”, a declarat Irina Loghin.

Ciprian Loghin Cernea (44 de ani) este asimtomatic

Irina Loghin și-a schimbat apoi declarația și a spus că a venit la spital însoțită de o prietenă. „Am avut o prietenă din Basarabia și am venit cu ea. Ea tușea puțin și am zis haide să facem testul. Sunt bine mersi, mi-au ieșit toate analizele perfect, ieri (n.r. vineri, 28 august) . Soțul și fiul meu sunt bine, suntem asimptomatici. Nu ne-a dispărut mirosul, nici apetitul de mâncare, absolut nimic.  Sunt bine, mulțumim lui Dumnezeu, să fie toată lumea așa. Într-adevăr ce am văzut pe aici, într-adevăr, bolnavi mulți. E de durată, trebuie să ne luptăm ani și ani cu virusul ăsta”, a mai zis artista, citată de evz.ro.

Irina Loghin în spital

Mai exact, celebra cântăreață a fost internată la Matei Balș, secția de Boli Infecțioase,  la scurt timp după ce soțul și fiul său au fost aduși pe mâinile medicilor. De pe patul de spital, marea doamnă a muzicii populare românești a făcut primele declarații și a mărturisit că așteaptă rezultatul testului COVID-19, pentru a vedea dacă este și ea infectată cu virusul.

Irina Loghin (81 e ani) a mărturisit public în ce stare se află soțul ei și care au fost pașii pe care i-a urmat partenerul său de viață, dar și însăși artista.

„Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie” a spus Irina Loghin, la România TV.

Irina Loghin, a făcut declarații dureroase de pe patul de spital. Ea susține că nu îi place deloc această situație și că de-abia suportă să stea internată. ”Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului.”, a mai spus artista.

Irina Loghin, căsătorită de peste 45 de ani cu Ion Cernea

Irina Loghin și Ion Cernea au o căsnicie fericită de mai bine de 45 de ani. Soțul, alături de care împarte și bune și rele, este un fost sportiv. Ion Cernea a făcut sport de performanță, lupte greco-romane, activând la clubul Dinamo București. El a ajuns să câștige medalia de argint la Jocurile Olimpice din 1960, la Roma și bronzul la Jocurile Olimpice din 1964, la Tokyo.

“Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arăta bine, era manierat. Era și bun prieten cu Benone Sinulescu. Într-o zi au stabilit să meargă la ștrand, iar Benone a chemat-o și pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați. Au fost mulți care au încercat să o impresioneze, dar numai Ion a avut câștig de cauză”, povestea cu ani în urmă un apropiat al solistei.

Drama prin care a trecut Maria, o femeie trans, care s-a dat pe mâna medicilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre