Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Margareta Nistor, pusă la colț de Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Vedetele au luat foc

Irina Margareta Nistor, pusă la colț de Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Vedetele au luat foc
Cu puțin timp în urmă, Irina Margareta Nistor a dat vestea cea mare a lansării noului film din seria Liceenii.

După ce a spus că Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin va face parte din distribuția noii serii a Liceenilor, părinții tinerei infirmă totul.

Irina Margareta Nistor pusă la colț de Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Vedetele au luat foc

Supărat pe declarațiile Irinei Margareta Nistor, Ștefan Bănică a explicat totul pe contul său de socializare. Artistul a spus că nu știa nimic despre acest lucru și a mărturisit că ar fi fost bine ca Irina Margareta Nistor să-l întrebe și pe el înainte de a da vreo declarație.

Din păcate, se pare că ideea unui film marca „Liceenii” se află în prezent doar la stadiul de proiect, și nu s-a realizat nimic concret în acest sens. Ștefan Bănică Jr. a infirmat spusele Irinei și s-a arătat deranjat de faptul că numele copiilor săi a fost adus în ecuație, fără permisiunea sa.

„Era bine dacă mă suna și dânsa…”

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei «Liceenilor» și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat.

Era bine dacă mă suna si dânsa. 😃 O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria «Liceenilor», dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Și Andreea Bănică s-a arătat revoltată

La rândul ei, mama Violetei, Andreea Marin a declarat pentru Fanatik că nu este nimic adevărat, iar fiica ei are acum cu totul și cu totul alte priorități. ”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin.

Ce a spus Irina Margareta Nistor

Invitată într-o emisiune radio, Irina Nistor a vorbit despre noul proiect „Liceenii” , care va fi lansat curând, vorbind și despre distribuția filmului.

„Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului «Liceenii». Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a afirmat criticul de film.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre