Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în așteptarea eliberării. ”Când am aflat, am început să plâng”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în așteptarea eliberării. ”Când am aflat, am început să plâng”
Irina Tănase a spus că a plâns când a aflat de decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea. Voia să plece spre Penitenciarul Rahova, pentru îl întâmpina, după ce fostul lider PSD a stat după gratii 2 ani și două luni. Iubitul ei i-a transmis să nu vină.

Va fi spectacol azi la Penitenciarul Rahova. Liviu Dragnea va ieși în scurt timp, după ce magistrații Tribunalului Giurgiu a decis eliberarea lui condiționată. Deja au început să se adune susținători, dar și protestatari. Vor fi acolo și o mulțime de jurnaliști.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în așteptarea eliberării

Irina Tănase a declarat jurnaliștilor că era acasă, împreună cu prietenii când a aflat vestea că iubitul ei va fi eliberat astăzi, 15 iulie.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus irina Tănase pentru Antena 3.

Ulterior, aceasta a publicat și un mesaj pe Instagram: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, a scris iubita fostului lider al PSD.

Însă, Liviu Dragnea i-a transmis să nu vină, ci să îl aștepte acasă. Irina Tănase s-a conformat și va sta acasă, împreună cu cei doi copii ai fostlui lider PSD și cei câțiva prieteni care i-au rămas fideli. Întrebată ce va urma, Irina Tănase a spus că încă nu și-a făcut planuri.

Liviu Dragnea este liber după 2 ani și două luni

Liviu Dragnea va ieși în scurt timp , după ce se vor încheia procedurile judiciare. Tribunalul Giurgiu a admis, joi, 15 iulie, cererea acestuia de eliberare condiționată. El se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Fostul lider al PSD a făcut mai multe cereri de eliberare, dar acestea au fost respinse.


Liviu Dragnea va ieși din pușcărie în câteva ore. Va dormi în patul lui

Bârfoteca. Asta-i mai lipsea lui Liviu Dragnea! Irina e bine, fiica lui nu prea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre