Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Tănase suferă și acum după Liviu Dragnea. Nu i-a găsit încă înlocuitor

Irina Tănase suferă și acum după Liviu Dragnea. Nu i-a găsit încă înlocuitor
A trecut un an de când Irina Tănase și Liviu Dragnea nu mai formează un cuplu. Fostul politician a spus stop și de atunci blonda nu l-a mai văzut.

A călcat strâmb și a fost convinsă că iubițelul Liviu Dragnea va trece cu vederea. Doar că fostul PSD-ist e de neînduplecat.

Irina Tănase suferă și acum după Liviu Dragnea. Nu i-a găsit încă înlocuitor

Irina Tănase nu s-a vindecat după ce s-a despărțit de Liviu Dragnea. Deși toată lumea spera că tânăra îi va găsi acestuia rapid un înlocuitor, n-a fost deloc așa. Blonda a sperat că va rămâne o viață alături de el, dar după ce a călcat strâmb, Dragnea s-a supărat foarte tare și nu s-a mai întors din drum. E drept că Irina încearcă să uite de tristețe alături de prieteni de vârsta ei, dar nu poate să uite că a fost tratată ca o prințesă cât timp a stat în dreapta lui Liviu Dragnea.

În club, cu prietenii

Zilele trecute, paparazii Cancan au surprins-o pe Irina, alături de câțiva prieteni la un club, undeva în zona de lux a Capitalei, pe Nordului. Irina a fost extrem de cuminte, a stat doar alături de prietenele ei, dar nu i-a ars de dans și distracție.

Ea a preferat să fi cât mai retrasă și să mai scoată din când în când câte un cuvânt cu fetele. La plecare, ea a urcat în mașină alături de un cuplu și s-a dus să-și plângă tristețea. Dragnea nu o mai vrea și acest lucru o scoate din minți.

Dragnea o curtează pe prietena Irinei

Mai mult, acesta se pare că o curtează acum pe o fostă prietenă de-a Irinei. Cu ceva timp în urmă, tot jurnaliștii de la Cancan au postat câteva discuții dintre Liviu Dragnea și Suzi. Fostul PSD-ist spune că se dorește o campanie care să îi „şifoneze” imaginea și e foarte supărat pe cei care au comandat un asemenea lucru.

Pe de altă parte, Dragnea susține că e un bărbat singur, căruia îi plac femeile și are dreptul să facă orice vrea cu viața lui. „Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii? Este cineva care suferă de gelozie? Îi este cuiva teamă de mine?”, a afirmat fostul politician.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre