Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a ajuns la capătul puterilor. Problemele fostului milionar se adâncesc. Iată ce îl așteaptă

Irinel Columbeanu a ajuns la capătul puterilor. Problemele fostului milionar se adâncesc. Iată ce îl așteaptă
Trecutul nu-l lasă pe Irinel Columbeanu să privească către viitor. Deși abia reușește să trăiască, dată fiind situația financiară precară, au venit și alte nenorociri.

A avut o viață demnă de film, dar a trecut de la extaz la agonie. Irinel Columbeanu a intrat acum într-o altă situație din care nu are scăpare.

O instituție bancară care în trecut l-a creditat pe Irinel Columbeanu își cere acum drepturile. Reprezentanții acesteia au angajat o firmă de executori pentru a-și recupera banii datorați de fostul milionar de la Izvorani. Judecătoria Buftea nu s-a ocupat de dosar și l-a trimis către o altă instanță. Acum, magistrații Curții de Apel a decis că decizia trebuie stabilită tot la Buftea, cu recurs în termen de cinci zile.

Irinel va trebui să scoată din buzunar o sumă incredibil de mare

După ce dosarul se va termina, Irinel Columbeanu ar putea fi distrus. În cazul în care judecătorii vor spune că cei care l-au creditat sunt nevinovați, va trebui să scoată din portofel o sumă imensă, pe care el nu o are în acest moment. E greu de spus cine va sări în ajutorul fostului mare afacerist, pentru că prietenii nu s-au înghesuit să fie alături de el de când trece printr-un coșmar.

„Pe Monica au schimbat-o banii”

Oare va fi posibil ca Monica Gabor, femeia pe care Irinel spune că a iubit-o enorm, să-i întindă acum o mână de ajutor, mai ales că trăiește în America ca în sânul lui Avram?

Indiferent ce va fi, Irinel a mărturisit cu ceva timp în urmă că pe fosta lui soție banii au schimbat-o mult. „Regret că am fost prea credul.

Acum am o situație materială destul de modestă. Pe mine nu m-au schimbat banii. Sunt mulți oameni pe care banii îi schimbă. Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin vreo schimbare.”, a declarat afaceristul în podcastul prezentatoarei TV, Nasrin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre