Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a decis: pleacă în America și are gânduri mari pentru Irinuca. E incredibil ce vrea să facă fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu a decis: pleacă în America și are gânduri mari pentru Irinuca. E incredibil ce vrea să facă fostul milionar de la Izvorani
Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de mai bine de cinci ani. Nu mai vrea să aștepte și e decis să plece în America să-și strângă copilul în brațe.

Irinel susține că a vorbit cu Monica Gabor care a fost de acord, cu condiția să se pună de acord cu Irinuca în ceea ce privește programul ei.

Lucrurile au decurs așa cum și-a dorit Irinel Columbeanu. Fetița a fost extrem de fericită că-și va vedea tatăl, așa că două săptămâni din iunie vor fi împreună. “Eu am vrut să merg în America în iarna asta, dar s-au întâmplat niște lucruri. Au fost niște greve, la aeroporturi și văzând situația nu am mai avut curaj să plec. Eu ziceam că sunt niște probleme cu birocrația legate de venirea ei aici. Dar eu voi merge în luna iunie la ea.

Irinel Columbeanu are gânduri mari cu fiica sa

„Voi sta ceva timp acolo să petrec cu Irinuca”

Am corespondat recent cu ea și mi-a spus că o perioadă recomandată ar fi în weekend-ul din preajma lui 13 iunie. Atunci ea va intra în vacanță. Apoi mă voi întoarce acasă pe data de 30 iunie. Voi sta ceva timp acolo, să petrec timp cu Irinuca. Am informat-o și pe Monica despre această intenție de-a mea. Mi-a spus că nu este nicio problemă, doar să mă înțeleg cu Irina asupra perioadei. Dar acest lucru tocmai l-am făcut” , a spus Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.

Ce planuri de viitor are Irinel pentru fiica sa

Și dacă tot se va duce în țara tuturor posibilităților, Irinel vrea să vorbească serios cu fiica sa despre o carte pe care să o scrie chiar ea. El își dorește mult ca micuța să scrie o carte în chineză, de aceea i-a găsit și un traducător. În plus, vrea să-l roage pe Mr. Pink să o ajute și să o sponsorizeze.

Afaceristul numără zilele pînă își va strânge fetița în brațe

„Poate chiar să vorbesc cu Mr. Pink, să se implice în acest proiect”

„Eu i-am propus Irinei, așa, ca o chestie puțin mai exotică, să scrie ea un volum. Eu consider că are talent artistic. I-am propus să îl scrie în limba chineză. I-am făcut rost și de un traducător, în acest sens. Acum, dacă mă voi duce în iunie, poate voi avea ocazia să reiau subiectul cu ea. Sau poate chiar să vorbesc cu Mr. Pink, să se implice în acest proiect. Mi s-ar părea frumos. I-am sugerat Irinei să povestească ea tot ce i s-a întâmplat, din punctul ei de vedere.

„S-ar putea ca ideea să prindă până la urmă”

Iar ce i s-a întâmplat are o legătură destul de strânsă cu China, care reprezintă o piață imensă pentru a vinde cărți. Iar lucrul acesta s-ar putea să fie un adevărat succes, atât pentru ea, cât și pentru cei care ar investi alături de ea. Așa cum este tatăl ei vitreg, Mr. Pink.

Dar eu i-am găsit și traducător, prin bunăvoința unui cunoscut de-al meu, care este implicat în promovarea firmelor din Republica Populară Chineză. S-ar putea ca ideea să prindă până la urmă. Nu acesta este motivul pentru care voi merge în America. Eu merg ca să o văd pe Irina”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Mândru de o asemenea fată…

Irinel i-a vândut și un tablou

Foarte talentată și pe partea cu pictura, Irinuca își expune lucrările pe rețelele de socializare. Afaceristul i-a vândut și un tablou și a fost extrem de fericit, motiv pentru care o încurajează să nu renunțe la acest dar de la Dumnezeu. ” Sunt mândru de Irina. Poate face și bani din asta (nr. din pictură). Eu am dus un tablou de-al Irinei la un moment dat unei doamne care l-a cumpărat. Doamna era prietenă cu Monica, prințesa Irene.

„Mă gândesc că poate o să le placă și altora, poate și americanilor”

Eu am fost contactat de asistenta acestei doamne și i-am dus personal tabloul, cu mașina. I l-am dat, mi-a dat banii pe el, și asta a fost. Dacă noua generație ar fi interesată de artă, Irina ar putea avea succes. Poate chiar în America. Ea are o pagina de Instagram unde își postează tablourile pe care le face.

Nu și-a întrerupt activitatea de a crea, de a picta. M-am uitat la picturile ei și mie mi-au plăcut. Mă gândesc că poate o să le placă și altora, poate și americanilor”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre