Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a făcut marea promisiune. Vizita fiicei sale l-a ajutat să se decidă

Irinel Columbeanu a făcut marea promisiune. Vizita fiicei sale l-a ajutat să se decidă
De când și-a strâns fiica în brațe, Irinel Columbeanu pare că a întinerit. Starea de sănătate a fostului milionar de la Izvorani este stabilă și a făcut o mare promisiune.

Irinel Columbeanu e mult mai liniștit de când fiica sa, Irina, a venit în România și a petrecut timp cu el. În plus, fostul afacerist a făcut și o promisiune foarte importantă.

Irinel Columbeanu: „Nu mai am voie să fumez deloc”

Potrivit informațiilor oferite de proprietarul azilului unde Irinel Columbeanu locuiește, fostul milionar a decis să se lase definitiv de fumat, obicei care îi dăunează sănătății.

Ion Cassian a povestit pentru Click că acesta fuma foarte mult, dar acum „mai pufăie vreo patru-cinci țigări pe zi, iar în curând a promis că se lasă definitiv”.

Despre renunțatul la tutun a vorbit și Irinel cu ceva timp în urmă. „Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă”, a mărturisit acesta.

Ce face Columbeanu la azil

Irinel Columbeanu, fericit alături de fiica sa

Deși sunt multe persoane care și-ar dori să-l vadă pe Irinel plecat de la azil, din păcate acesta va rămâne tot în acest loc, pentru că pensia nu-i permite un apartament cu chirie. Ion Cassian spune că bunicii sunt tratați foarte bine, au „mâncare bună, meniul fiind realizat de un nutriționist, în funcție de afecțiuni.

Mâncarea este la discreție, mulți vor și câte două porții, la noi nu este limită la mâncare”. În timp ce alți pensionari își duc zilele jucând remmy, șah, table și socializând, Irinel este mai retras. Acesta poate fi văzut stând în curte la o cafea și o țigară și citind cărți.

Afaceristul care odinioară întorcea banii cu lopata, trăiește acum dintr-o pensie de 2000 de lei pe lună. Doar cu ajutorul prietenilor reușește să fie la zi cu plata azilului, taxa în acest loc fiind de 4500 de lei pentru fiecare lună. Irinel este extrem de mândru de fiica sa și abia așteaptă să-și reîntâlnească din nou îngerul…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre