Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a primit cea mai extraordinară veste. A început numărătoarea inversă

Irinel Columbeanu a primit cea mai extraordinară veste. A început numărătoarea inversă
Singur și părăsit în azilul de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit vestea extraordinară. O gură de aer pentru fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu e în culmea fericirii după ce a primit cea mai incredibilă veste. Cea mai mare dorință a fostului afacerist se va împlini peste doar două luni.

Irinel Columbeanu e bucuros cum n-a mai fost de ani buni. Pentru fostul afacerist a început numărătoarea inversă, pentru că în luna iunie va avea cea mai mare împlinire: își va strânge fiica în brațe. Irinuca Columbeanu va veni în țară, după cinci ani, când aceasta a plecat în America la mama sa, având acordul tatălui. Pentru Irinel nu există fericire mai mare, pentru că nimic nu este mai important pe acest pământ decât fetița sa, care i-a dat acum vestea nemaipomenită.

„Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei”

Irina Columbeanu vine în România!

Columbeanu nu știe încă detaliile legate de locul unde va sta Irinuca sau cât va rămâne în România însă așteaptă cu sufletul la gură să-și vadă copilul. „Irina va veni să mă vadă, după data de 15 iunie. Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei. Nu știu cât va sta și unde va locui. Eu abia aștept să ne întâlnim”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Cancan.

„Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate”

Irinel Columbeanu, în vremurile bune alături de Irinuca și Monica

Cu ceva timp în urmă, Irinel Columbeanu a povestit cât de mândru poate să fie de fata lui, care se întreține singură și a reușit, din propriile economii, să-și cumpere chiar și o mașină.  „Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, ne-a mai spus Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre