Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, dezvăluiri tulburătoare. Unde au ajuns celebrele sale limuzine

Irinel Columbeanu, dezvăluiri tulburătoare. Unde au ajuns celebrele sale limuzine
Invitat într-un podcast alături de Serghei Mizil, fostul milionar de la Izvorani a vorbit pentru prima dată despre limuzinele sale și locul în care au ajuns.

A fost unul dintre cei mai bogați oameni ai României, astăzi abia reușește să-și ducă traiul într-un azil, uitat de prieteni. Iată și ce s-a întâmplat cu limuzinele lui Irinel Columbeanu.

„Rolls-ul l-am luat cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”

„Și bunurile și mașinile s-au dus. La o bancă din Germania, Rolls-Royce-ul, nu cunosc numele. Atunci când am avut nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute, a făcut un credit și a garantat cu mașina, respectiv cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și, când cineva m-a ajutat nu pot să-l las baltă. I-am trimis mașina, a trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro, am așteptat doi ani până să vină și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a mărturisit trist, Irinel Columbeanu.

@wowtiktak2

Replying to @wowtiktak2 #columbeanu#irinelcolumbeanu#sergheimizil#serghei#maybach#bentley#limuzine#luxury#wowtiktak#wowtiktak2#faliment

♬ original sound – 😉

„Am vândut și Bentley-urile”

Nici cu Bentley-urile, Irinel Columbeanu n-a avut noroc, fiind obligat, tot din lipsa banilor, să le înstrăineze. „Bentley-urile le-am vândut și pe alea, sumele nu mi le mai aduc aminte exact, mult mai puțin decât au costat”, a mai spus fostul milionar de la Izvorani.

Singura fostă iubită care i-a întins o mână de ajutor a fost Romanița Iovan

După ce a pierdut casa, Irinel Columbeanu a locuit o perioadă într-un apartament care a fost plătit de fosta sa iubită, Romanița Iovan. Din păcate însă, de când se află în azil nici aceasta nu l-a mai căutat. „Lucrurile acestea cred că, mai bine, rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou, ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar, din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mai precizat Romanița Iovan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre