Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu e distrus. A primit cea mai tristă veste

Irinel Columbeanu e distrus. A primit cea mai tristă veste
Irinel Columbeanu trece prin momente din ce în ce mai grele, iar vestea primită recent l-a pus la pământ.

Lovitură fatală pentru Irinel Columbeanu, care a primit o veste la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Lui Irinel Columbeanu i se rupe inima de dorul fiicei sale, dar, din nefericire, nu va mai putea pleca în America să o vadă. Afaceristul a primit trista veste că problemele sale de sănătate îi interzic să mai călătorească cu avionul. Acesta nu o va mai putea să o vadă pe Irinuca, decât dacă ea va veni în România să-și viziteze tatăl.

„Nu mai are voie să zboare cu avionul”

Ion Cassian, patronul azilului unde Irinel Columbeanu își duce zilele, a declarat că acesta are un „diagnostic grav” și după ce a făcut „aceste AVC-uri, nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol”. Ion Cassian susține că ar mai fi o singură variantă care l-ar putea duce la fiica pe care o iubește nespus: să meargă cu avionul. Dar în acest caz ar face două săptămâni, ceea ce „este mult, pentru un om cu probleme de sănătate”.

Irinuca Columbeanu și-a schimbat look-ul

Starea de sănătate a lui Columbeanu s-a agravat

Din nefericire, în ultima perioadă, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a agravat, iar acesta are permanentă nevoie de supraveghere. Potrivit informațiilor oferite de Playtech, fostul afacerist a fost invitat la o emisiune, „dar nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală. În ultima perioadă, starea lui de sănătate este destul de fragilă, ia un tratament în plus, a avut și alte probleme, trebuie să mănânce numai ce are voie”.

În timp ce tatăl său suferă în România, Irinuca e din ce în ce mai bine în America, alături de Ramona Gabor și Mr. Pink. Recent, fosta soție a lui Columbeanu, s-a mândrit cu fiica sa, care și-a schimbat look-ul și a luat și câteva premii, așa cum am prezentat într-un material anterior.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre