Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu în azil, dar cu gândul tot la femei: „Ochii văd, inima cere”. Situația lui e însă pe muchie de cuțit

Irinel Columbeanu în azil, dar cu gândul tot la femei: „Ochii văd, inima cere”. Situația lui e însă pe muchie de cuțit
Irinel Columbeanu nu se lasă. Chiar dacă s-a mutat în azil, își caută o iubită și speră că va avea norocul să intre o femeie minunată în viața lui.

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că Irinel Columbeanu va ajunge din milionar, locuitor la un azil. Chiar dacă nu e deloc într-o situație bună, fostul afacerist se gândește la femei.

În trecut se plimba la braț cu cele mai frumoase femei din țară și învârtea banii cu lopata, apoi a fost lovit de ghinion. După ce a pierdut tot, o perioadă a locuit într-un apartament în capătul Bucureștiului, iar acum își duce zilele într-un azil. Și asta din bunăvoința lui Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești.

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns în acel loc i-a șocat pe toți românii, iar prima persoană care i-a arătat că-i pasă și a mers în vizită a fost fosta sa iubită, Oana. Decizi de a merge în căminul de bătrâni i-a aparținut în totalitate, pentru că, având sufletul obosit, și-a dorit să aibă liniște. Și spune că de două săptămâni, și-a găsit-o.

Asa arată viața lui Irinel Columbeanu la azil…

Într-un interviu în podcast-ul „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a povestit cum începe o zi din viața lui, ce ritual are în fiecare seară. Dar și faptul că încă mai speră la o femeie alături de care să trăiască frumos.

„Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața”

„În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici. Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc. Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte.

„Dacă cel de sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă”

Eu cred că voi reuși, trebuie să mă mai gândesc la titlu, dar o carte nu începe până la urmă cu titlu, se termină cu el. Dacă cel de sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu eu tot zic că va fi bine pentru mine (…) Nu o să mă las niciodată de această pasiune (de femei, n.r.). Mă mai gândesc să-mi fac o iubită. Ochii văd, inima cere. Primesc multe mesaje, nu numai din România și pe Whatsapp și pe Instagram.

Nu s-a gândit niciodată că va ajunge într-o situație disperată

„Nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu”

Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu. Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine și pentru Irina și pentru Monica, cred eu”, a mărturisit Irinel Columbeanu, la „Fiță cu Adiță”.

„Nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum”

Directorul azilului susține că l-a primit în virtutea prieteniei care îi leagă de ani buni, dar nu-l va putea ține fără bani mai mult de câteva luni. Iar ce soartă îl va aștepta pe Irinel Columbeanu, doar Dumnezeu știe…  „El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Cea mai frumoasă perioadă din viață a trăit-o alături de Monica Gabor

Speră că va fi ajutat de Gigi Becali

Tot  Gigi Becali  a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil.

Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre