Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu nu poate să renunțe la viciul care-i pune viața în pericol. A început numărătoarea inversă

Irinel Columbeanu nu poate să renunțe la viciul care-i pune viața în pericol. A început numărătoarea inversă
De când și-a pierdut toți banii, Irinel Columbeanu a renunțat la multe lucruri care-i făceau plăcere. Nu și la cel mai mare viciu care, spun specialiștii, îi pun viața în pericol.

A iubit șampania și a băut la viața lui din cea mai fină și cea mai scumpă. De când problemele de sănătate nu-i dau pace, Irinel Columbeanu n-a mai pus gura pe alcool. Dar are un viciu de care nu poate scăpa.

Și acum, spun sursele, Irinel Columbeanu fumează foarte mult. E un viciu nu doar costisitor, ci și unul care-i poate pune viața în pericol. Un lucru bun este faptul că Irinel Columbeanu s-a obișnuit să facă sport la sala de la azil, iar acest lucru îi schimbă tonusul. În plus, pentru că are mult timp liber la dispoziție, lucrează la carte, așa cum a declarat fostul milionar de la Izvorani, cu ceva timp în urmă.

Irinel Columbeanu: „Acesta e avantajul la azil, că legi noi prietenii”

Irinel Columbeanu nu poate renunța la fumat

Un alt avantaj al azilului, a recunoscut Columbeanu este că la azil leagă prietenii dezinteresate. Și socializează mult. Fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că „mi-am făcut o prietenă, care și ea are un fiu în America. Principala preocupare e telefonul, să reintru în șirul comunicărilor zilnice.

Încerc să-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent”, susține acesta. Deși știe bine ce va pune în cea de-a treia carte, Irinel Columbeanu a spus că nu se poate apuca de scris, pentru că „sunt probleme cu conectarea la rețeaua de internet”.

Mai sunt doar câteva zile până își va strânge fiica la piept

Irinel Columbeanu numără zilele până când își va vedea fetița, devenită o adevărată domnișoară

Pe 14 iunie, Irinel Columbeanu își va vedea visul cu ochii, pentru că fetița lui va veni în România, fiind însoțită de mama ei, Monica Gabor. Este un moment pe care Irinel îl așteaptă cu sufletul la gură și numără zilele până la marele eveniment.

Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar.

Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a mărturisit cu ceva timp în urmă fostul milionar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre