Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, obligat să plătească energia electrică la vila arsă de la Izvorani. „Consider că autorii subiectului sunt spiritele…”

Irinel Columbeanu, obligat să plătească energia electrică la vila arsă de la Izvorani. „Consider că autorii subiectului sunt spiritele…”
Problemele nu-l părăsesc pe Irinel Columbeanu. Când are câte un moment de respiro, dă de o altă belea. Ce s-a întâmplat de data asta.

Irinel Columbeanu poate fi executat silit. Afaceristul e amuzat de ceea ce se întâmplă și face haz de necaz.

Irinel Columbeanu, obligat să plătească energia electrică la vila arsă de la Izvorani. „Consider că autorii subiectului sunt spiritele…”

Fostul miliardar de la Izvorani s-a trezit pus într-o altă situație cu totul ieșită din comun. E e supărat pentru că primește facturi la energia electrică pentru vila de la Izvorani, care a ars și nu înțelege cum se poate întâmpla așa ceva. Pentru că nu înțelege ce e în mintea celor de la Enel, are o singură explicație: probabil că spiritele de la Izvorani sunt cele care consumă curentul electric. Mai mult, el se află acum în pragul executării silite, dar în acest dosar nu există termen de judecată.

„Nu există niciun suflet care să stea acolo, iar insectele nu consumă curent”

”Consider că autorii subiectului sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut, în noaptea de Haloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării procedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită, care a ars din temelii, și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice, poate genera facturi de curent electric.

Pentru mine este ceva mistic. Este paradoxal. Nu există niciun suflet care să stea acolo, iar insectele nu consumă curent, decât acele spirite care se încălzesc la reșou, nu există altă explicație. Este o situație comică”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru Fanatik.

Nu există nici un contor la Izvorani

Afaceristul susține că la Izvorani nu există nici un contor, pentru că a cerut debranșarea cu ceva timp în urmă, iar acest lucru trebuiau să-l știe cei de la Enel. În altă ordine de idei, Irinel a constatat că există o diferență de sumă între notificările primite de la Enel și o firmă de recuperare.

”Am primit mai multe notificări. Toate se contrazic. Țin să-mi comunice o altă sumă. Dar acolo, după cum spuneam, nu există niciun suflet care să genereze consum de energie. Poate găsesc vreo explicație. Sunt sume mari, nu le-am plătit. Nu plătesc curent consumat de fantome”, a mai spus afaceristul. Suma datorată este de 730,12 lei.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre