Anna Lesko l-a avertizat pe Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. „Scorpia de la Izvorani” a avut un comportament ciudat în backstage

Anna Lesko l-a avertizat pe Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. „Scorpia de la Izvorani” a avut un comportament ciudat în backstage
27 mai a fost o zi specială pentru Irinel Columbeanu, care a împlinit vârsta de 65 de ani. Cum a petrecut afaceristul.

A pierdut aproape tot în viață, dar și-a păstrat speranța. Cum se simte Irinel Columbeanu la 65 de ani.

Acestea sunt plăcerile nevinovate ale lui Irinel Columbeanu

Într-un interviu pentru Click, Irinel Columbeanu a vorbit deschis cum e viața la 65 de ani. Afaceristul nu suferă după o familie, întrucât o are, doar că e răspândită pe mai multe continente. Dar îi e foarte dor de fetița lui. Chiar dacă nu stă bine la capitolul finanțe, Irinel a dat un party de zi aniversară și s-a simțit excelent alături de persoanele dragi sufletului. „Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton “de la Casa Doina”, a mărturisit acesta.

Ce ar schimba în viață dacă ar putea

Dinotdeauna, Irinel Columbeanu a fost o persoană transparentă, nu regretă nimic, dar “mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora”. Chiar dacă sănătatea nu-i mai permite pentru că medicii îl obligă să țină toată viața regim, Irinel Columbeanu are câteva plăceri nevinovate.

„Purcelușul (mai ales urechile), coastele de miel, picioarele crabului de Kamchatka sau de Alaska, chiar dacă crabilor nu prea le pasă de politica externă internațională”, a spus afaceristul.

Ce îi reproșează Monicăi Gabor

Invitat în podcast-ul ,,Ameritat cu Nasrin”, Irinel a vorbit despre căsătoria cu Monica Gabor și a povestit cât de mult au putut să o schimbe banii. „Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări.

Da, au schimbat-o.  Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” (n.r. putere).

Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a declarat Irinel Columbeanu.