Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, despre cele mai bun sfat primit de la tatăl său. Ce regret poartă în suflet și ce i-a făcut Sorin Oprescu

Irinel Columbeanu, despre cele mai bun sfat primit de la tatăl său. Ce regret poartă în suflet și ce i-a făcut Sorin Oprescu
Irinel Columbeanu a acceptat să depene cele mai frumoase amintiri, invitat fiind la „Fiță cu Adiță”. Fostul milionar de la Izvorani a povestit despre ce sfat i-a dat tatăl său, dar pe care nu l-a luat în seamă.

Irinel Columbeanu și-a deschis sufletul la podcast-ul „Fiță cu Adiță”.  Vizibil schimbat, a vorbit despre ce sfat i-a dat tatăl său, dar și care e cel mai mare regret al vieții.

„Cred că l-am deranjat prea tare pe domnul Sorin Oprescu

„Regretul meu e că am candidat la Primăria Capitalei. Cel împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare. Și dintr-o dată, am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul că am fost declarat scadent. M-am gândit că de la asta mi se trage”, mărturisit Irinel Columbeanu, dus pe gânduri.

„Cele mai frumoase amintiri sunt cele de la nunta mea”

Deși i-au trecut prin pat multe femei frumoase, Columbeanu nu o poate uita pe Monica Gabor, de aceea spune că cele mai frumoase amintiri ale vieții sunt cele legate de nunta sa. Columbeanu și Adiță au fost cu barca să vadă ce a rămas din moșia de la Izvorani, iar afaceristul are un gol în stomac.

Irinel Columbeanu spune că Sorin Oprescu a contribuit la căderea lui

„Mai ales când mă gândesc cum se plimba fiica mea. Fată deșteaptă, îmi place cum a crescut. (…) Am și prieteni adevărați. Cei care nu au fost adevărați, nu mai sunt prieteni cu mine”, a spus afaceristul, total schimbat. Iar cea mai mare frică a lui este ca Irina să nu pățească ceva.

„Oana Cojocaru mi-a rămas în minte”

Irinel a vorbit și de femeia care i-a rămas în minte. Și nu e vorba de Monica Gabor, ci de o altă frumusețe care o perioadă i-a stat alături. „Oana. Oana Cojocaru. Avea ceva al ei”, a recunoscut fostul milionar de la Izvorani. Și nu doar de ea îi este dor, ci și de tatăl său, ale cărui sfaturi îi lipsesc. „Mi-a spus să mă las se gagici. Nu cred că o să o fac vreodată, deși se pare că ele m-au distrus”, a mai spus Columbeanu. Își reproșează că a avut prea multă încredere în oameni și în femei.

Irinel Columbeanu a vorbit despre sfatul primit de la tatăl său

„Cea mai frumoasă vacanță a fost la Paris, cu Monica”

A fost plecat în toată lumea, dar nimic nu se compară cu vacanța pe care a avut-o la Paris. „Cu Monica. Îmi plac mult Parisul, îmi plăcea și ea și au fost momente minunate. Câteodată îmi e dor de Monica. Îmi lipsește și dacă aș da timpul înapoi, m-aș împăca cu noi. Am avut din presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei, care a murit foarte ciudat, săraca, Dumnezeu să o ierte pe Veronica”, a mai spus Irinel.

„Bunătatea l-a făcut pe Dumnezeu să mă ajute”

Ce-i cere acum vieții? „Să-mi dea ocazia să mă refac. Sunt tot felul de firme care mă curtează să investesc alături de ele, investiții imobiliare. (…) Nu bunătatea m-a tras în joc, cred că l-a făcut pe Dumnezeu să mă ajute”. Și dacă ar putea să-i ceară un singur lucru Divinității, ar rugat-o „să-i aducă înapoi inteligența pe care credeam că o am. Chiar dacă am două vicii: țigările și femeile”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre