Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu și-a revenit. Fostul milionar de la Izvorani și-a făcut iubită bogată. Ce are în comun cu Monica Gabor. Foto

Irinel Columbeanu și-a revenit. Fostul milionar de la Izvorani și-a făcut iubită bogată. Ce are în comun cu Monica Gabor. Foto
Irinel Columbeanu simte din nou fiorul iubirii. Fostul milionar de la Izvorani s-a îndrăgostit și speră că de data asta a dat norocul peste el.

Se pare că soarta i-a surâs din plin, pentru că noua iubită a acestuia este o femeie cu mulți bani, pe care a cunoscut-o în Delta Dunării, la pensiunea unui bun prieten.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile.

„Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu”

Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a spus Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Ea e femeia care i-a adus bucurie în suflet lui Irinel Columbeanu

Vrea să o prezinte fetiței sale

Irinel Columbeanu se pare că are gânduri serioase cu noua femeie din viața lui și își dorește să o prezinte atât Monicăi Gabor, cât și fetițe sale, Irinuca. „Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion. Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Columbeanu se relaxează în Delta Dunării

E exact femeia care-i trebuie

Ca o ironie a sorții, spun sursele,  noua iubită a lui Columbeanu seamănă foarte mult cu Monica Gabor, ambele fiind născute în aceeași zodie.

„Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, ci cineva care să mă ajute în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap.

Irinel Columbeanu nu s-a mai simțit de mult atât de fericit

 

Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc. De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi.

Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni”, ne mărturisea, recent, fostul soț al Monicăi Gabor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre