Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu spune tot adevărul despre Mr. Pink și Monica Gabor. Fostul milionar are sufletul sfărâmat

Irinel Columbeanu spune tot adevărul despre Mr. Pink și Monica Gabor. Fostul milionar are sufletul sfărâmat
După ce toată presa a vorbit despre ajutorul pe care Mr. Pink s-ar fi oferit să i-l acorde lui Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani s-a decis să spună adevărul.

Irinel Columbeanu susține că nici Mr. Pink, nici Monica Gabor nu l-au căutat niciodată de când a ajuns la azil. În plus, el spune că nu ar fi putut pleca în America, pentru că medicii i-au interzis să călătorească cu avionul.

„Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, invitat la Cristi Brancu, la Prima TV.

Irinel confirmă că a primit de la fiica lui 200 de dolari

Fostul afacerist crede că Monica Gabor nu vrea să mai aibă de-a face cu el și a lăsat-o pe Irina să se intereseze de soarta tatălui său. De asemenea, el a recunoscut că Irina i-a trimis 200 de dolari.

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund.

Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit”, s-a destăinuit Irinel.

Irinel Columbeanu, părăsit de toate iubitele

Nici una dintre fostele iubite nu par interesate de situația lui Irinel

Din nefericire, dezinteresate de situația grea prin care trece Irinel Columbeanu a fost și Anna Lesko, alături de care bărbatul a trăit o poveste de iubire. Afaceristului nu i-a rămas decât să o urmărească pe contul de socializare. „Pe Anna Lesko o urmăresc pe Instagram, ăsta a fost singurul mod de a comunica.

Nu vreau să fac niciun proces de intenție. Dacă intenția lor există, eu oricând aș răspunde la orice mesaj. Sunt oameni care au sărit în ajutor, medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea, asistentele de acolo sunt foarte drăguțe”, a spus, trist, Irinel.

Gigi Becali nu vrea să dea nici un ban

Mulți au crezut că așa cum a procedat cu Zina Dumitrescu, Gigi Becali va scoate bani din buzunar pentru a-l ajuta și pe Irinel Columbeanu. Din păcate, de data asta latifundiarul a spus pas. „Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani?”.

„Pe Zina am ajutat-o atunci pentru că săraca ajunsese foarte rău”

Iar Gigi Becali s-a lansat într-o adevărată analiză a cazului.

„Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„Eu cred că și Romanița îl mai poate ajuta”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut?

Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre