Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu tânjește și acum după Monica Gabor. Îi trimite mesaje cu mascote

Irinel Columbeanu tânjește și acum după Monica Gabor. Îi trimite mesaje cu mascote
Și-a dorit enorm ca acest Crăciun să-l petreacă alături de fiica lui, dar Irinel Columbeanu nu avut acest noroc, pentru că fosta soție a oprit totul.

Care să fi fost motivul pentru care Monica Gabor nu l-a vrut pe Irinel în casa ei din America? Sursele spun că aceasta s-ar fi supărat după ce a văzut că fostul soț iese prin presă cu tot felul de declarații despre ea și fetiță. Pe de altă parte însă, Irinel a vorbit și de faptul că e în relații foarte bune cu fosta soție, căreia îi trimite și mascote pe mesaje.

Iar ea se bucură când le vede. Nu cumva aceste mascote au stârnit gelozia miliardarului chinez, care i-ar fi pus piciorul în prag Monicăi? În condițiile în care Irinel era convins că gelozia nu are loc în povestea de iubire a Monicăi cu Mr. Pink. oare nu cumva fostul miliardar de la Izvorani se gândește în adâncul sufletului tot la fosta soție?

Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click.

A plecat să facă Revelionul în Marbella

Crăciunul a trecut, iar Irinel a plecat acum în Marbella să facă Revelionul alături de un vechi și bun prieten, care l-a invitat. Acesta susține că Ali a fost alături de el și după ce și-a pierdut tatăl, iar acest ajutor nu-l va uita niciodată.  „Voi pleca joia viitoare la Ali, un foarte bun prieten, businessman, Londra-Madrid, care este și personaj în cea de-a treia mea carte „Chintesența”, care m-a invitat pe coasta spaniolă, la Marbella.

Între prieteni, când celălalt te cheamă ca să vii, nu mai întrebi de ce și nu eziți

Azi noapte am luat decizia de a petrece împreună, și voi pleca pe data de 27 decembrie, când am găsit bilet de avion. El m-a sunat, era acolo la Porto Banus, foarte aproape. Între prieteni, când celălalt te cheamă ca să vii, nu mai întrebi de ce și nu eziți.

La fel a fost și acum 5 ani, în decembrie 2017, m-a chemat la el la Londra, am scris și în volumul 3, al cărții mele. A vrut să nu mă lase singur, tocmai murise tatăl meu pe 15 sept 2016”, a mărturisit Columbeanu înainte de sărbători.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre