Iată dovada că Monica Gabor e măritată cu Mr. Pink. Bruneta a făcut doar cununia civilă

Iată dovada că Monica Gabor e măritată cu Mr. Pink. Bruneta a făcut doar cununia civilă
Monica Gabor se pare că a fost o norocoasă atunci când l-a întâlnit pe Mr. Pink. Iar relația cu el a ajutat-o să se dezvolte.

Monica Gabor și Mr. Pink sunt de nedespărțit, iar chinezul îi face toate poftele femeii pe care o iubește.

Iată dovada că Monica Gabor e măritată cu Mr. Pink. Bruneta a făcut doar cununia civilă

Dacă până acum mai existau cârcoteli privind relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink, acestea au încheiat. A venit dovada că bruneta și chinezul sunt soț și soție. Nu demult, Monica a postat pe contul de socializare o fotografie cu afaceristul în care se vede că îi spune „Soțul meu iubit!”.

Un semn clar că cei doi au făcut pasul cel mare. Sursele spun că Monica ar fi spus da anul trecut, însă au vrut să aibă un eveniment cât mai restrâns, fără invitați. De asemenea, sursele spun că cei doi ar fi făcut doar cununia civilă.

Irinel Columbeanu a știut

Fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu a adus în discuție acest subiect când și-a lansat cea de-a doua carte. Atunci a explicat motivul pentru care Monica nu i-a fost alături. ”Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a declarat Columbeanu.

În plus, Irinel susține că și el a aflat de căsătoria Monicăi, când s-au întâlnit la notar. „Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)”, a declarat irinel Columbeanu, în podcastul  „Ameritat cu Nasrin”.

Columbeanu îi este recunoscător lui Mr. Pink

Irinel Columbeanu a mărturisit însă că îi este recunoscător lui Mr. Pink, care cheltuie pentru aceasta în jur de 300.000 de euro lunar. De altfel, el va fi cel care îl va ajuta cu bani când va pleca în America să-și vadă copilul. ”Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie.

Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink. O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”, a spus fostul miliardar de la Izvorani.