Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu vrea să-și scrie ultima carte, dar ceva îl împiedică. Fostul milionar de la Izvorani a primit bani în plic, ca la nuntă

Irinel Columbeanu vrea să-și scrie ultima carte, dar ceva îl împiedică. Fostul milionar de la Izvorani a primit bani în plic, ca la nuntă
27 mai a fost o zi specială pentru Irinel Columbeanu, care și-a serbat ziua de naștere. Fostul milionar de la Izvorani vrea să scrie și ultima carte, dar acum își așteaptă fiica să revină în România.

Fostul soț al Monicăi Gabor e convins că ultimul carte va fi și mai bun decât celelalte cărți, dar deocamdată Irinel Columbeanu întâmpină câteva probleme.

Fostul afacerist a mărturisit cu mai mult timp în urmă că mai vrea să scrie o carte. Acum le-a spus prietenilor că trebuie să-și pună în funcțiune laptopul, pentru a se apuca de scris. Are însă o mare problemă: la azil încă nu funcționează wirelessul și deocamdată nu se poate conecta la rețea.

Ce cadouri a primit de ziua lui

Până când problemele tehnice se vor rezolva, Irinel Columbeanu a avut parte de o aniversare cu totul deosebită. Prietenii i-au dovedit că nu l-au uitat, că îl iubesc și i-au făcut o surpriză la care nu s-a așteptat. I-au organizat o petrecere la un restaurant din Otopeni.

S-au mâncat cele mai bune preparate culinare, s-au ciocnit pahare cu șampanie, iar Irinel a suflat în tort și și-a pus dorințe. N-au lipsit nici cadourile, iar fostul milionar de la Izvorani s-a bucurat ca un copil de haine și parfumuri, dar și de plicurile cu bani primite.

Serghei Mizil a fost în vervă ca de obicei. Le-a spun bancuri și a făcut tot felul de poante încât toți bărbații de la masă s-au distrat copios. Serghei, prieten cu Irinel din tinerețe, a postat o fotografie de la petrecerea memorabilă, care le pecetluiește prietenia.

Irinel Columbeanu la 67 de ani
Irinel Columbeanu, alături de cei mai buni prieteni, la aniversarea de 67 de ani. Sursă foto: Facebook Serghei Mizil

Irinel nu a avut aproape niciuna din fostele iubite. Cu siguranță, Oana, care l-a vizitat și la azil ar fi venit, dar nu era în București. Printre cei care i-au fost aproape s-au numărat, deci, Serghei Mizil, patronul azilului din Ghermănești, Cassian cu soția, Matei – nașul Irinei și alți prieteni de suflet. Pentru un asemenea eveniment, Irinel Columbeanu a ales să poarte o pereche de pantaloni albaștri și o cămașă în nuanțe de roșu.

Columbeanu numără zilele până când își va strânge fiica în brațe

Irinel Columbeanu e bucuros cum n-a mai fost de ani buni. Pentru fostul afacerist a început numărătoarea inversă pentru că, așa cum am mai scris cu ceva timp în urmă, în luna iunie, pe 14, va avea cea mai mare împlinire: își va strânge fiica în brațe. Irinuca Columbeanu va veni în țară, după cinci ani. În 2019, fiica lui a plecat în America la mama sa, având acordul tatălui. Pentru Irinel nu există fericire mai mare, pentru că nimic nu este mai important pe acest pământ decât fetița sa, care i-a dat vestea nemaipomenită la sfârșitul lui aprilie. Irina Columbeanu va veni în România însoțită de Monica Gabor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre