Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinuca lui Dragnea și-a luat viața în piept. Mari schimbări

Irinuca lui Dragnea și-a luat viața în piept. Mari schimbări
În ultimul timp, logodnica lui Liviu Dragnea nu mai stă liniștită acasă, așteptându-și iubitul ca Penelopa. Ultimele vești arată că își construiește o altă viață.

Irinuca umblă pe la bănci, ia împrumuturi, și-a cumpărat un apartament. Și nu într-o zonă oarecare, ci lângă Casa Poporului. Logodnica lui Liviu Dragnea a investit anul trecut o sumă colosală în proprietăți imobiliare: tânăra a cumpărat un apartament de 260.000 de euro situat în apropiere de Casa Poporului, la parterul unui bloc interbelic cu patru etaje, dar și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov, arată Riseproject.ro.

Este de notorietate faptul că pescuitul este hobby-ul special al lui Dragnea, ceea ce înseamnă că Irinuca îi pregătește, atentă, revenirea. A început și reamenajarea apartamentului, mai arată sursa citată. Ceea ce e vizibil e că ferestrele au fost deja schimbate cu unele termopan.

Dincolo de investițiile imobiliare, logodnica fostului președinte al PSD afișează o mare durere lăuntrică, deocamdată de neînțeles sau interpretabilă. Să fie despărțire, să fie apăsarea singurătății, să fie dorința de zburdălnicie cu tineri de vârsta ei, un club, o piscină, o vacanță…

În ultima perioadă s-a vehiculat însă și faptul că relația ei cu Dragnea s-ar fi răcit. În acest context, juna și-a șocat prietenii virtuali cu  cea mai recentă postare pe social-media.

”Durere, dar nu o voi lăsa să se transforme în ură”, este mesajul în limba engleză postat de Irina pe pagina sa de Instagram. Prietenii virtuali se teme că blondina suferă din dragoste sau că, poate, despărțirea de logodnicul mai înaintat în vârstă, ar putea fi aproape.

Dragnea a pierdut procesul împotriva CE

Liviu Dragnea a fost condamnat în data de 27 mai 2019 la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, fiind găsit vinovat pentru complicitate la abuz în serviciu.

Cu doi ani. Mai devreme, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în perioada în care fostul lider al social democraților deținea calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Recent, Dragnea a pierdut procesul de la Tribunalul UE, unde a atacat răspunsul Comisiei Europene la o plângere a sa împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF ce a dus la apariția dosarului Tel Drum.

Sursa foto: Instagram / Irinaalexandrat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre