Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea poartă mască de firmă. Italienii sunt nebuni după ea

Mădălina Ghenea poartă mască de firmă. Italienii sunt nebuni după ea
Frumoasa Mădălina Ghenea, cea mai frumoasă româncă din Italia, i-a înnebunit pe milanezi,  ieșind la plimbare în zona de shopping, cu o prietenă. Paparazzi au fost pe fază. „E frumoasă ca soarele” au titrat, apoi, ziarele.

Pentru turul de shopping, Mădălina a ales un look casual și confortabil. A purtat o rochie scurtă, albastră cu flori, numai bună să îi evidențieze coapsele bronzate și tonifiate, iar peste acesta un kimono fluid, cu motive etnice. S-a încălțat în pantofi sport, pregătită să facă kilometri în căutarea produselor dorite.

Pe față, așa cum cer reglementările din Italia, a purtat mască. Una neagră, compactă, care-i ascundea mai mult de jumătate din forma feței, dar care i-a pus și mai tare în evidență privirea magnetizantă. Mască de firmă, nu chinezării. ”Frumoasă ca soarele, fotomodelul și actrița română s-a primbat în fața vitrinelor unor buticuri de lux, a conversat fără grijă și a zâmbit paparazzilor care nu o pierd niciodată din vedere”, scrie Tgcom24.it.

Mădălina Ghenea are 33 de ani și este stabilită la Milano. Este model și actriță și mama Charlottei, o fetiță în vârstă de trei ani, concepută cu fostul partener, Matei Stratan. Ea a cucerit iremediabil inimile italienilor cu rolul din “Youth”, mult-apreciatul film al lui Paolo Sorrentino. Apoi a fost unul din co-prezentatorii Festivalului Sanremo din 2016 (alături de Carlo Conti, cu Gabriel Garko și Virginia Raffaele). Pe social media are aproape 900.000 de fani, pe care-i ține în priză cu fotografii care arată mult(e).

Cel mai recent proiect cinematografic în care e implicată artista e și primul film românesc în care joacă – Urma, un policier cu accente de thriller, regizat de Dorian Boguţă, care, astfel, își face debutul în lungmetraj. Actrița şi-a anulat deplasarea în România, la premiera filmului, în luna martie, ca urmare a situaţiei generale cauzate de pandemie.

Sursa imagini: Tgcom24.it, YouTube/ Vertigo24 și Instagram / Mădălina Ghenea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre