Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubire secretă. Un celebru cântăreț a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan

Iubire secretă. Un celebru cântăreț a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan
Chiar dacă a fost căsătorită de două ori, Saveta Bogdan nu a avut lângă ea bărbatul potrivit. Deși un celebru cântăreț a cerut-o în căsătorie, artista a spus pas.

Iubire secretă în lumea folcloriștilor. A fost cerută în căsătorie de un cântăreț renumit, dar Saveta Bogdan l-a refuzat. Abia acum, cântăreața de muzică populară a spus și motivul.

A crezut în iubire și și-a dorit enorm să aibă familia la care a visat. Din păcate pentru Saveta Bogdan, n-a fost să fie. Cu două mariaje ratate la activ, a fost trădată de bărbatul iubit și a preferat să-și vadă de meserie și să-și crească fiica. Dar sunt puțini care știu că celebrul cântăreț Gheorghe Turda a cerut-o în căsătorie. Bărbat frumos, respectabil, după care au oftat multe femei, artistul s-a lovit însă de refuzul Savetei. Cântăreața spune că episodul a avut loc după ce a divorțat de primul soț, însă ea nu a vrut să aibă nici o legătură cu vreun coleg.

Gheorghe Turda a vrut să o ia de nevastă pe Saveta Bogdan

„Era un bărbat frumos, arată bine, dar nu m-am gândit niciodată să mă mărit cu un coleg”

„Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut.

Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan iubește din nou

Se iubește acum cu „avocatul de la procesul meu de divorț”

După multă vreme, iubirea cea adevărată a sunat la ușa Savetei Bogdan, iar artista are sufletul împlinit. Chiar și așa, cântăreața vrea să-și păstreze iubitul doar pentru ea și să nu-l „arunce” în lumina reflectoarelor. „Nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. (…) L-am cunoscut după divorț. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor.

Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. (…) Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a povestit Saveta Bogdan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre