Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase, probleme mari după accidentul rutier din Scoția. La ce să se aștepte

Iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase, probleme mari după accidentul rutier din Scoția. La ce să se aștepte
Iubita lui Ianis Hagi nu o duce deloc bine. După accidentul rutier pe care l-a provocat în Scoția, Elena Tănase va avea mult de tras.

Este pusă sub acuzare în urma accidentului provocat în Scoția. Elena Tănase va trage consecințele după legile scoțiene.

Elena Tănase, probleme mari după accidentul rutier din Scoția. La ce să se aștepte

21 august 2021 a fost pentru iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase, o zi cu ghinion. Pe autostrada M8 în Glasgow, în timp ce conducea Porche-ul iubitului său, care nu avea asigurare, tânăra a provocat un accident. Din nefericire, au fost implicate patru mașini, iar o fată de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Când iubita a sa a făcut accidentul, Ianis Hagi era într-o deplasare alături de colegii de la Glasgow Rangers.

Ce spune poliția din Scoția

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene.

Ce se poate întâmpla cu Elena Tănase

Potrivit legislației rutiere din Scoția, Elena Tănase e posibil să rămână fără permis. Mai mult, e posibil să plătească și o sancțiune contravențională, iar talonul și plăcuțele de înmatriculare ale mașinii să fie reținute. În plus, Elena va fi obligată să suporte cheltuielile necesare reparației celor trei mașini care au fost implicate în accident.

Cine e Elena Tănase

Ianis Hagis și Elena sunt împreună de câțiva ani și au  o relație foarte frumoasă. Tânăra a absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân și face parte dintr-o familie pentru care banii nu sunt o problemă. Asta pentru că tatăl ei este un cunoscut afacerist din Constanța.

În aceste zile, Ianis Hagi este în carantină acasă, în București, fiindcă a fost depistat pozitiv la Covid, înainte de meciul naționalei României cu Macedonia. Este asimptomatic și nu are o formă gravă.

Sursă foto: digisport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre