Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Ianis Hagi, pusă sub acuzare în Scoția. Să sperăm că va fi bine!

Iubita lui Ianis Hagi, pusă sub acuzare în Scoția. Să sperăm că va fi bine!
Emoții teribile și stres mare pentru fiul „Regelui”. Juniorul lui Hagi are probleme cu iubita. Și mai e și departe de casă.

Iubita lui Ianis Hagi a fost pusă sub acuzare în Scoția. Ea a implicată într-un accident grav cu 4 maşini. Totul s-a întâmplat pe o autostradă din Glaslow.

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, conducea un automobil Porsche, pe autostrada M8 în Glasgow, când s-a întâmplat accidentul în care au fost implicate alte 4 maşini. O tânără a ajuns la spital.

Potrivit presei locale, accidentul a avut loc săptămâna trecută lângă ieşirea Dumbreck de pe M8. Tot presa străină scrie că tânăra ar fi fost vinovată de producerea accidentului, iar mașina aparține lui Iannis Hagi. Se pare că autoturismul nici nu avea asigurare.

Iubita lui Ianis Hagi, pusă sub acuzare

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului. Și a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene, notează The Scottish Sun.

Fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, evoluează la Glasgow Rangers din vara anului 2020. El deține poziția de mijlocaș. Tânărul are o carieră promițătoare. În plus, așa cum toată lumea a observat, încearcă să fie cât poate de discret cu privire la iubita sa, Elena Tănase, fiica unui om de afaceri din Constanța.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre