Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Jador e distrusă după vestea aflată. Ce promisiune i-a făcut cântărețului

Iubita lui Jador e distrusă după vestea aflată. Ce promisiune i-a făcut cântărețului
Cu doar două săptămâni în urmă, Jador a anunțat cu cea mai mare bucurie că s-a împăcat cu iubita lui, Hoder, din Spania.

Din nefericire, artistul trece acum prin momente cumplite, dar partenera de viață i-a promis că va face orice să-i fie bine.

Toată familia lui Jador, prietenii și iubita lui sunt disperați din cauza problemelor de sănătate ale cântărețului. Tânăra, pe care cântărețul o adoră a transmis acum un mesaj tulburător, în care i-a spus că va fi alături de el indiferent de greutăți. ”Te iubesc, Hoder! ”Pinky Promise” că prin orice greu vei trece, eu voi fi acolo lângă tine”, a scris Hoder, pe pagina personală de Instagram.

„Sunt doar un îndrăgostit disperat după tine”

Imediat, Jador i-a răspuns și i-a spus, la rândul său, cât de mult o iubește. „Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte.

Jado, sprijinit de iubita sa

Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine”, a fost mesajul transmis de Jador.

Jador și-a anunțat recent retragerea

Cu doar două zile în urmă, Jador și-a anunțat fanii printr-un mesaj că se va retrage din muzică pentru că are mari probleme de sănătate. O veste care le-a adus mare durere în suflet celor care îl iubesc. ”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023.

Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta cât ne mai rămâne sper că Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte. În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”,  este mesajul publicat de   Jador pe conturile sale de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre