Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Pique nu se poate bucura de relația cu sportivul. Se plânge că e hărțuită non stop

Iubita lui Pique nu se poate bucura de relația cu sportivul. Se plânge că e hărțuită non stop
De când a devenit iubita oficială a lui Gerard Pique, Clara Marti nu are parte de liniște.

Când s-a cuplat cu Pique, partenerul de viață al Shakirei, oare nu s-a gândit că va deveni ținta presei? Acum, Clara Marti a înțeles ce înseamnă să fii amanta unui star.

Noua iubită a lui Pique nu se poate bucura pe deplin de relația cu sportivul. Cine o hărțuiește

Clara Marti are parte de lucruri neplăcute în ultima perioadă. Tânăra, studentă la relații publice, care lucrează pentru firma Kosmos a lui Pique, a fost urmărită pe străzile din Barcelona. Clara a ieșit alături de o prietenă la o plimbare, dar a fost oprită de jurnaliștii care i-au adresat întrebări nu tocmai comode.

Pentru că nu știa cum să gestioneze situația, Clara s-a ascuns în spatele prietenei sale, care încerca să o tot ferească de camerele de luat vederi. Imaginile au fost prezentate de emisiunea „El programa de Ana Rosa”, citată de site-ul telecinco.es. Pique e îndrăgostit lulea de noua sa cucerire, iar cei doi nu se mai feresc de ochii curioșilor. În ultima perioadă, cei doi au fost văzuți deseori în public, ba chiar au fost surprinși la Paris, la un restaurant, unde au făcut schimb de gesturi tandre și sărutări.

Comportamentul Shakirei lasă de dorit

În cadrul emisiunii „Equipo de Investigacion” de la televiziunea La Sexta, Javier Ceriani, un cunoscut jurnalist din Miami, a stat de vorbă cu doi dintre angajații Shakirei, un cuplu căsătorit. Iar telespectatorii au fost mirați să afle care a fost motivul pentru care cei doi au fost dați afară de vedetă.

„Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția lui, care a gătit toată săptămâna, a gătit pentru 17 angajați de-ai Shakirei. Când era deja târziu în noapte, era foarte obosit el, iar Shakira i-a cerut să încălzească niște pui pentru ea, iar el i-a zis: „Adevărul este că nu mai pot face asta, nu pot încălzi puiul, am gătit pentru 17 persoane toată ziua, nu mai pot face asta”.

„A fost un șoc faptul că Shakira și-a dat staff-ul afară în legătură cu o bucată de pui”

Iar Shakira i-a spus: „Dacă nu ești capabil să faci asta, atunci nu ești capabil să faci nimic altceva” și atunci au fost concediați. A fost un șoc faptul că Shakira și-a dat staff-ul afară în legătură cu o bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească. Nu erau doar simpli angajați, erau bucătari, șoferi și cei care se ocupau de întreținerea casei. Aveau foarte multe de făcut”, a relatat jurnalistul, potrivit Marca.

Sursă foto:

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre