Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Anamariei Prodan spune că nu și-a înșelat niciodată vreo iubită. „Gândăcel” are secrete cu fiul impresarei

Iubitul Anamariei Prodan spune că nu și-a înșelat niciodată vreo iubită. „Gândăcel” are secrete cu fiul impresarei
Scump la vedere, pentru că locuiește în America, Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, vorbește foarte rar despre familie și copilărie. A făcut-o însă cu doar câteva ore înainte de meciul de la Craiova, pe care l-a câștigat.

Invitat la podcast-ul Fitză cu Adiță, la Craiova, Ronald Gavril a povestit ce reprezintă Anamaria Prodan pentru el și cât de grele au fost începuturile. Cum se descurcă iubitul impresarei cu fiul acesteia.

Când îl vezi pe ring, ai crede că e un dur, dar Anamaria Prodan spune cu mâna pe suflet că nu există un bărbat mai blând, mai bun sau mai romantic ca actualul său iubit. Vedeta a povestit cum s-au cunoscut și ambii parteneri au recunoscut că în momentul în care s-au văzut a fost „ceva”. S-a închegat o relație pe care impresara n-a mai avut-o niciodată în viață și de data asta nu mai vrea să-și facă planuri. Iar dacă ar fi înșelată, n-ar reacționa deloc, pur și simplu ar pleca.

„L-au sunat pe Ronald, a început să fie hăituit”

Anamaria Prodan a vorbit și despre căsătorie, dar spune că de data asta nu va mai face greșelile din trecut și niciodată nu va mai face o cerere în căsătorie. „O să mă mărit într-o zi, dar nu am zis că o fac mâine, că am văzut o nebunie în toată presa. L-au sunat pe Ronald, care era cel mai liniștit de pe pământ, a început să fie hăituit. Îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei.

Până acum am făcut nuntă pentru alții, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. (…) E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică, bine că mi-am luat un moldovean”, a povestit vedeta.

„Ne-am cunoscut de Crăciun”

Toate rugăciunile pe care Anamaria Prodan le-a trimis către Domnul au avut răspuns în momentul în care l-a cunoscut pe Ronald, de Crăciun, în casa unui prieten din copilărie. Impresara spune că știa cine e și chiar s-a întrebat cum de nu s-au întâlnit niciodată în America, deși trăiesc în același oraș. „Apoi am înțeles de ce. E un om care la șase dimineața e în sală, la ora 11.00 are al doilea antrenament și la ora 19.00 urmează al treilea antrenament.

Nu avea cum să întâlnească pe cineva. Ne-am cunoscut în casa unor prieteni, de Crăciun. Țin minte că mă rugam la Dumnezeu să-mi dea un om care să mă iubească, să mă respecte, să aibă grijă de mine și de copiii mei, să nu suporte drogurile, băutura, petrecerile în exces, prietenii ăia fake care vin doar la grătare, când e de luat. Mi-a zis prietenul meu din copilărie, Gerald, dacă nu vreau să-l invite și pe Ronald că este singur.

Și când l-a sunat, de Crăciun, el era la sală. Și de acolo, i-am deschis eu ușa. Prima dată când ne-am văzut, a fost ceva… Asta cu dragoste la prima vedere, cred că e cumva pentru copii. Când vorbești cu un om își dai seama din prima dacă e ceea ce trebuie”, a mărturisit Anamaria Prodan. Vedeta recunoaște că-și alintă iubitul bebe, gândăcel, înger, așa cum face și cu copiii săi.

„Suflet de bebeluș”

Nici Anamaria Prodan, nici Ronald nu au avut vreo problemă cu diferența de vârstă dintre ei (n.n. boxerul are 37 de ani și afacerista 50 de ani). „Diferențele de vârstă sunt tot mai des întâlnite acum, probabil că băieții tineri s-au săturat de fetele tinere, care nu-i îndeamnă la nimic bun. (…) Atâta maturitate ca la Ronald și atâta puritate, nu știu dacă mai găsești. Cred că ăsta e cadoul meu de la Dumnezeu”, a spus blonda.

Anamaria Prodan susține că nu mai vrea să-și facă planuri, să povestească unora și altora că se mărită. Recunoaște că-și dorește familie, dar un „bărbat care să lase o urmă în viața mea”. Iar Ronald a crescut în ochii ei, datorită faptului că „el s-a construit, a avut singur grijă de el, nu datorează nimănui nimic”.

„Îl supraveghează pe Bebe”

Bărbat responsabil, boxerul are mare grijă de copiii Anamariei Prodan. „Copiii și-au dat OK-ul, Ronald vorbește cu Bebe despre fete, el îi spune cât de importantă e familia și asta mă bucură enorm. Copilul vede totul, că stă cu noi. Când Bebe pleacă la școală, Ronald pleacă la alergare. Când vine, Ronald e la antrenament, îl supraveghează pe Bebe, ce are nevoie, seara, Bebe la antrenament, Ronald la antrenament.

Mă văd toată viața așa. Îmi doresc să merg cu soțul meu de mână în baston, crescându-ne copiii și nepoții. Părinții lui sunt de peste 40 de ani împreună. Iar când am auzit că nu și-a înșelat niciodată iubita, nu mi-a venit să cred. Un asemenea bărbat nu se mai naște”, spune Anamaria.

„Veneam acasă doar de două ori pe an, de Paște și de Crăciun”

Puțin timid, Ronald Gavril a vorbit despre problemele grele din copilărie. Boxerul a recunoscut că de mic e învățat cu greul, pentru că atunci când alți copiii se jucau pe stradă, alături de frații săi el muncea la ferma familiei.  „Am avut o copilărie foarte grea, suntem cinci frați crescuți lângă Bacău, unde tatăl meu fiind țăran de origine, așa ne-a educat și pe noi. Am avut o mică fermă unde munceam greu. Creșteam găini, porci, vaci, unde uceam toți pentru a supraviețui.

Nu prea știam să mergeam la joacă pe stradă cu copiii, pentru că trebuia să facem treabă în gospodărie. La 15 ani am intrat în lumea boxului, eram tot timpul în antrenament, am fost cooptat la lotul național, unde programul a fost ca la armată și veneam acasă doar de două ori pe an. De Paște și de Crăciun. A fost greu, nu aveam familie, mi-era dor de ai mei..”, a spus sportivul, care a fost de zece ori campionul României.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre