Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, pus la grele încercări de fetiță. „Mă încearcă și pe mine emoții”

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, pus la grele încercări de fetiță. „Mă încearcă și pe mine emoții”
Cu câteva zile în urmă, întreaga presă vuia de întâlnirea pe care Elena Udrea a avut-o cu fetița ei, la Mănăstirea Ghighiu din Prahova. Adrian Alexandrov lămurește situația.

Adrian Alexandrov și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre momentele grele prin care trece de când Elena Udrea a fost închisă la Penitenciarul Târgșor.

Iubitul Elenei Udrea a punctat de la bun început faptul că fostul ministru al Turismului nu a avut nici o permisie. Totul a fost doar o ieșire organizată de cei de la penitenciar, în colaborare cu reprezentanții asistenței sociale, iar la eveniment au fost prezente mai multe mame.

„A fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena”

„Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment.

Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o.

Adrian Alexandrov, luat la întrebări de fetiță. Unde e mama și de ce nu vine acasă…

„S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos”

Multe lacrimi și din partea mamelor și din partea copiilor. S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special.”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Antena Stars.

Micuța a început să întrebe din ce în ce mai mult de mama ei

În ultima perioadă, Adrian Alexandrov a început să primească tot mai multe întrebări de la fetiță. Micuța vrea să știe unde e mama și de ce nu vine acasă, iar tatăl nu știe ce răspuns să-i dea. În plus, nu-i e deloc ușor să fie și mamă și tată…

„La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri <Unde e mama, de ce nu vine?> Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate”, susține omul de afaceri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre