Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul îi trimite Simonei Halep daruri, iar WTA i-a făcut o surpriză frumoasă

Iubitul îi trimite Simonei Halep daruri, iar WTA i-a făcut o surpriză frumoasă
La aproximativ un an de la divorțul de Toni Iuruc, se pare că Simona Halep și-a găsit dragostea în brațele unui tenismen care e puțin mai tânăr decât ea. Acesta a ajuns la Constanța, zilele trecute, și a fost surprins la un festival, alături de prietenii Simonei. Culmea e că poartă același nume cu un alt sportiv portughez, care iubește tot o sportivă româncă!

Chiar dacă nu s-au afișat încă drept un cuplu oficial, e clar pentru cine a venit portughezul Joao Monteiro (29 de ani) în România. Plus că altfel nici nu avea ce căuta fix în anturajul celei mai bune prietene a Simonei Halep, la Nostalgia, în weekend. Însă, ceva tot ni se arată „oficial”, și anume că iubitul îi trimite Simonei Halep trandafiri cu subînțeles. Gestul care spune multe după ce presa a dezvăluit relația dintre ei.

Buchetul imens de trandafiri albi

În timp ce pe contul de socializare al tenismenului e liniște totală, Simona Halep dezvăluie cum i-a fost duminica. A primit un imens buchet de trandafiri albi,  despre care toate indiciile duc că ar fi un dar de la iubitul ei cel nou. De altfel, Simona Halep a și alăturat o inimioară roșie fotografiei cu trandafirii pe care nu s-a abținut să nu îi arate lumii (n.r. Dacă era un buchet primit, așa, de la vreo prietenă, să zicem, Simona Halep nu ar fi avut nicio rezervă să îi dea tag acesteia și să îi mulțumească public).

Simona Halep se laudă cu buchetul imens cu trandafiri albi primit duminică

Fără etichetare în postarea ei cu inimioara, Simona nu face decât să adâncească misterul și să arate cu degetul spre portughez.

Joao Monteiro, sportivul căsătorit cu o româncă

Joao Monteiro, locul 31 mondial la tenis de masă (ping pong), este un star mondial. În vârstă de 39 de ani, João Pedro Andrade Selgas Monteiro joacă la Werner Schlager Academy în Schwechat, Austria, de la deschiderea academiei, în 2011. Nu el este iubitul Simonei Halep. Îl menționăm tocmai pentru a face diferența.

Românii îl cunosc mai bine pe portughez din iulie 2013, de când s-a căsătorit cu o jucătoare de tenis de masă româncă, Daniela Dodean. Amintim  și că Daniela Dodean Monteiro şi soţul său Joao Monteiro au cîştigat finala europeană la dublu-mixt, la tenis de masă, desfășurată, în octombrie 2016, la Budapesta. Cei doi au devenit primul cuplu căsătorit învingător în întrecerea de mixt a Campionatelor Europene. Cei doi nu s-au despărțit între timp, iar relația lor merge de minune. Cuplul tocmai a încheiat o săptămână de vacanță pe litoral.

Cine este Joao Monteiro, sportivul cu care se vede Halep

Oricât de bizar pare, portughez este și campionul de ping pong căsătorit cu jucătoarea româncă, dar și tenismenul care îi dă flori Simonai Halep. Mai există un Joao Monteiro, tot portughez, dar de 29 de ani, și tenismen. Pe el l-a cunoscut Simona Halep la Academia Mouratoglou, acolo unde s-a antrenat și sportiva noastră. Fost număr 237 ATP, Joao Monteiro nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020.  De ani buni, el a preferat să antreneze în loc să concureze pe terenul de joc.

Pe tenismenul Joao Monteiro, Simona Halep l-a cunoscut la Academia Mouratoglou

Simona Halep a divorțat de afaceristul Toni Iuruc în urmă cu aproape un an, iar acum pare m ai decis c a niciodată să își refacă viața. Ea a oferit mai multe indicii despre relația în care este. A postat, recent, pe rețelele sociale, o imagine în care apare într-un costum de baie roz, fiind, surprinsă din spate, pe o barcă. De asemenea, Simona a făcut o excursie în doi la Capri, fiind fotografiată în diferite ipostaze de companion.

Conform ATP, Joao nu a mai jucat niciun meci oficial din 2020

„Capri rămâne în inima mea”, a transmis tenismena la finalul vacanței. Iar acum, „ultima ispravă” a Simonei e să ne arate imensul buchet de trandafiri albi, care simbolizează loialitate și dragoste pură. Poza era însoțită și de o inimioară, căci trebuia semnalat că florile sunt de la persoana iubită.

În prezent Simona Halep a ajuns pe locul 1140 în ierarhia WTA și mai deține doar 10 puncte în clasament, pe care le va pierde după US Open 2023, turneu programat în perioada 28 august – 10 septembrie. Totuși, ea nu a fost uitată de WTA, care a sărbătorit recent 50 de ani de la înființarea sa. Cu această ocazie, forul mondial a făcut un gest frumos pentru Simona Halep: a inclus numele său pe panoul de prezentare a foștilor lideri WTA.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre