Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Selenei Gomez și-a dezvăluit noua pedichiură. Așa ceva nu s-a mai văzut

Iubitul Selenei Gomez și-a dezvăluit noua pedichiură. Așa ceva nu s-a mai văzut
Benny Blanco, iubitul Selenei Gomez și-a etalat pe social media noua pedichiură. Fanii l-au implorat să șteargă fotografia.

La începutul acestei săptămâni, iubitul Selenei Gomez, Benny Blanco, a postat o fotografie cu noua sa pedichiură. Unghiile sale de la picioare, colorate în roz, albastru, negru, roșu și alb au fost pictate manual de artistul Nailed By Tav, care și-a intitulat lucrarea „Covoare persane”.  

În vârful unghiei de la picior, artistul de unghii a adăugat fire albe scurte pentru a semăna cu capetele unui covor. După ce fanii au rămas șocați de această fotografie, Benny se pare că a șters poza, dar a rămas încă pe profilul de instagram al artistului.

„Toți te implorăm să ștergi asta”

Iubitul Selenei Gomez le-a arătat fanilor noua pedichiură

„Oh, nu aveam nevoie să vedem asta”, a exclamat un internaut. O altă persoană din online a spus că „este impresionant pentru că este cu siguranță artă, dar și ridicol în același timp”.

„Toți te implorăm să ștergi asta!”, „Aceste degete de la picioare mă țin trează noaptea”, „Scârbos”, „Ce este asta?”, au fost alte mesaje postate în online.

Pregătiți pentru următorul capitol al relației?

Selena și Benny Bianco au oficializat relația în decembrie 2023 și de atunci își împărtășesc dragostea pe social media. Cu câteva luni în urmă, Dana Covarrubias, designerul de costume al serialului Only Murders in the Building, a declarat pentru The Sun – U.S. că Selena și Benny sunt „pe nori”.

„Pe care soacră o placi mai mult?”

Selena Gomez și iubitul, într-un ultimul tiktok

Recent, fanii au fost convinși că cei doi sunt pregătiți pentru următorul capitol al relației lor: căsătoria. Cel mai recent indiciu pe care fanii l-au găsit a fost într-un videoclip TikTok distribuit pe contul lui Benny în weekend.

În clip, cuplul a participat la provocarea populară Most Likely Challenge, unde au evitat întrebarea: „Pe care soacră o place mai mult?”. Un alt indiciu observat recent de fani a fost atunci când Selena și-a acoperit degetul inelar cu un emoji în timp ce poza pentru un selfie în oglindă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre