Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu, detalii intime din viața de cuplu. Iată ce nu vrea să i se întâmple la 60 de ani

Iulia Albu, detalii intime din viața de cuplu. Iată ce nu vrea să i se întâmple la 60 de ani
După o căsnicie care nu i-a adus nimic bun, Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele lui Mike, care a cucerit-o din prima clipă.

Deși este greu să îi intri în voie Iuliei Albu, iubitul său a reușit să o facă să-i acorde atenție, datorită inteligenței de care dă dovadă.

Iulia Albu, detalii intime din viața de cuplu. Ce nu vrea să i se întâmple la 60 de ani

Celebra creatoare de modă, Iulia Albu, e extrem de fericită alături de iubitul său, Mike, cu care formează un cuplu de șase ani. Întotdeauna Iulia e foarte atentă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, dar de data asta a spus tot ce nu a știut nimeni despre relația ei. Invitată la Antena Stars, vedeta a vorbit mai sincer ca niciodată și a dat detalii intime despre relația cu Mike. Și sunt printre puținele momente în care aceasta a arătat cât de îndrăgostită este.

„El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

„El mi-a spus întotdeauna când să plec. Vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam. Întotdeauna a avut dreptate. Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și, mai ales, sunt genul care nu-și comentează foștii colegi.

Dar au fost multe lucruri care m-au determinat (n.red.: să plece dintr-un proiect TV). El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura. Nu am avut curajul să fac acel lucru, în acel moment.” , a declarat Iulia Albu.

Iulia și Mike mai vor un copil

Iulia Albu e extrem de fericită pentru că Mike o iubește pe fetița pe care o are din căsătoria cu Mihai Albu ca pe propriul său copil. Dar cei doi își doresc și un copil al lor, care să le ducă numele mai departe. Și speră ca moștenitorul să vină cât mai repede.

„E extraordinar să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui. Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Firește, aș dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60.

Ah, este o discuție foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranță, în momentul în care ne vom căsători, vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”,  a mărturisit vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: substantial

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre