Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu visează să se mărite. A povestit ce rochie de mireasă va purta, dacă va face pasul cu iubitul din America Express

Iulia Albu visează să se mărite. A povestit ce rochie de mireasă va purta, dacă va face pasul cu iubitul din America Express
Cu toate că prima ei căsnicie s-a terminat cu un divorț, Iulia Albu nu a încetat să spere și visează să se mărite. A povestit chiar și ce rochie de mireasă va purta, dacă va face pasul cel mare cu Mike, iubitul de la America Express.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sunt împreună de 8 ani de zile. Anul trecut, cei doi au fost împreună la America Express, show care le-a pus pe tapet toate problemele pe care le aveau în relație. Situația a fost atât de gravă, încât s-au și despărțit la întoarcerea în țară. Acum însă, Iulia Albu visează să se mărite și știe exact cum va arăta totul, inclusiv rochia de mireasă. 

După America Express, unde Mike și Iulia Albu au ajuns la cuțite, iar comportamentul bărbatului a fost sancționat de către internauți, cei doi au stat despărțiți o lună și jumătate. Ba chiar au ajuns și la terapie psigologică, a mărturisit criticul de modă. 

Au fost la terapie de cuplu 

Iulia a povestit că terapia de cuplu a făcut minuni în cazul ei și a lui Mike, căci au reușit să își repare relația. Mai mult decât atât, Iulia și Mike nu prea vorbesc doar ei doi despre ce s-a întâmplat în cadrul show-ului. Totuși, Iulia Albu își apără iubitul spunând că au existat și momente frumoase între ei doi, dar care au fost tăiate la montajul ulterior, astfel că nu au fost difuzate.

Iulia Albu și Mike au stat despărțiți o lună și jumătate după ce s-au întors de la America Express

„După ce am stat despărțiți o lună jumătate și ne-am împăcat, am apelat la un psiholog pentru terapie de cuplu. Am făcut mai multe ședințe. Și acum mai mergem. Ne-a ajutat foarte mult. Nu e o rușine să recunoști că ai nevoie de ajutor din exterior. Ne-a ajutat și împreună și pe fiecare în parte. Sunt mai multe aspecte decât anticipasem. Nouă ne e greu să discutăm singuri despre ce s-a întâmplat acolo, la America Express. Niciodată nu facem asta. Noi ne mai amintim doar anumite lucruri. Am avut și momente frumoase, nedifuzate”, a povestit Iulia Albu. 

Iulia Albu știe exact cum va arăta rochia de mireasă 

Cu toate că nu știe exact când se va căsători cu Mike și spune că lasă totul în seama lui Dumnezeu, Iulia Albu visează să se mărite. Ba chiar știe și cum va arăta rochia de mireasă, dar și unde va avea loc marele eveniment. Vrea rochie inspirată din portul tradițional românesc, precum și nuntă la conac. 

„Nu știu, asta numai Dumnezeu știe. Momentan, suntem foarte bine așa. Am depășit momentul acela. Cred că dacă trec câțiva ani de când cunoști persoana respectivă nu îți mai arde, adică nu e ca și cum eu știu exact unde o să ne facem nunta, la un conac, sau ca și cum eu știu exact cum o să arate mea rochia mea. O să fie ceva superb, inspirat din portul tradițional”, a mărturisit Iulia Albu recent pentru o publicație. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri