Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia și Mihai Albu, din nou împreună, uniți de o boală cruntă. Cele mai grele momente

Iulia și Mihai Albu, din nou împreună, uniți de o boală cruntă. Cele mai grele momente
Iulia Albu nu-și lasă la greu fostul soț. Mihai Albu trece printr-o situație cumplită, dar fosta soție l-a asigurat de tot sprijinul său.

Când a aflat că Mihai Albu e foarte grav bolnav, Iulia Albu i-a sărit imediat în ajutor. I-a trimis și un mesaj care arată cât de empatică este cu acesta în momentele grele ale vieții.

Iulia Albu e extrem de afectată. Tatăl fiicei sale, celebrul designer Mihai Albu a fost operat de cancer la prostată, iar vestea primită a tulburat-o și pe vedetă, dar și pe fiica acestora. Pe de altă parte însă, Iulia spune că Mihai a luat cea mai bună decizie atunci când i-a spus fiicei sale tot adevărul. Criticul de modă a vorbit imediat cu fostul soț și i-a transmis că va avea tot sprijinul său.

„L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el”

Mihai Albu alături de Micaela, când era micuță

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine”, a declarat Iulia pentru o publicație. Criticul de modă spune că vestea a afectat-o extrem pe fetița lor, care „are un an dificil, fiind în clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională”, dar și pe ea, pentru că „este tatăl fiicei mele”.

„Există o luptă grea în care nu există învinși. Există doar eroi”

De asemenea, Iulia Albu și-a îmbărbătat fostul soț și pe contul de socializare, punctând faptul că „există doar eroi”. „Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile.

Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar eroi”, a spus Iulia pe contul de socializare.

„Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”

Iulia Albu și Micaela
Iulia și fetița sunt alături de Mihai Albu în fața celui mai greu moment al vieții

Într-un mesaj pe contul său de socializare, designerul Mihai Albu le-a explicat tuturor că trece prin momente foarte grele, dar speră că toate lucrurile vor reveni la normal și se va însănătoși.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată”.

„Încă mă aflu în perioada de convalescență”

„A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa la Spitalul Sanador, cărora le mulțumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viața. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”, a fost mesajul designerului Mihai Albu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre