Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Albu, momente cumplite. Este distrus căci moartea a lovit iar familia sa

Mihai Albu, momente cumplite. Este distrus căci moartea a lovit iar familia sa
Durerea din sufletul lui Mihai Albu nu poate fi descrisă în cuvinte. La 16 ani a rămas fără tată, anul trecut și-a pierdut mama, iar acum fratele său a plecat la Ceruri. Designerul e distrus.

Mihai Albu (61 de ani) este distrus și a dat vestea cumplită pe rețelele de socializare. Iubitul său frate, Lecinius, mai mare cu zece ani decât el, s-a stins din viață.

Multă vreme s-a știut că Mihai Albu e singur la părinți. Designerul l-a avut însă pe Lecinius, fratele său drag, a plecat să-și doarmă somnul de veci alături de părinții lui. Mihai a trimis un mesaj tulburător pe contul de socializare, alături de o fotografie cu bunul său frate. „Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace!”, au fost cuvintele designerului.

A murit fratele lui Mihai Albu. Era cu zece ani mai mare decât el

Fanii au sărit imediat cu mesaje de încurajare și condoleanțe

Imediat, fanii lui Mihai Albu au trimis mesaje și l-au făcut pe designer să înțeleagă că sunt alături de el într-o suferință atât de mare. „Nu știam că ai un frate”, i-a spus un internaut, iar Mihai și-a pus sufletul pe tavă. „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile… Uite cum în cinci luni am pierdut și mamă și frate”, a mai adăugat el.

„Sunt alături de tine prieten drag, condoleanțe! Dumnezeu să-l ocrotească şi odihnească în pace”, „Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească! Fii puternic pentru tine și fiica ta! Multă sănătate vă doresc!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe!”, au fost alte mesaje ale fanilor. Și criticul de modă Alin Gălățescu a ținut să-i trimită condoleanțe lui Mihai Albu și să-l sprijine emoțional. „RIP”, a fost mesajul lui pentru designer.

A rămas marcat în urma pierderii tatălui

Mihai Albu și-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani și recunoaște că a fost momentul care l-a marcat pe viață. Invitat în emisiunea „În oglindă”, artistul a povestit lucruri neștiute de nimeni despre acel episod dureros.

Mihai Albu și-a pierdut mama anul trecut. Avea 95 de ani și jumătate

Care l-a învățat însă să vadă viața cu alți ochi. „Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat miliția la ușă. M-am trezit, am deschis ușa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă”, a povestit Mihai Albu.

„Drum lin spre ceruri, mami”

Anul trecut, în august, Mihai Albu a rămas și fără mama sa, care a plecat într-o lume mai bună la vârsta de 95 de ani și jumătate „Drum lin spre ceruri, mami”, a postat atunci Mihai pe contul de socializare. Designerul a mărturisit că ultimul cuvânt pe care mama i l-a spus a fost că este bine. Femeia fusese internată în spital, intubată și pusă la aparate, dar aștepta să revină acasă…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre