Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente groaznice pentru Mihai Albu. Designerul e distrus și a albit de tot de când s-a întâmplat nenorocirea

Momente groaznice pentru Mihai Albu. Designerul e distrus și a albit de tot de când s-a întâmplat nenorocirea
Început de an greu pentru Mihai Albu. Cea care i-a dat viață și pe care o iubește enorm trece prin clipe cumplite.

Mama celebrului designer are probleme mari de sănătate, neputând să se mai ridice din pat.

Într-un interviu recent, Mihai Albu a povestit de ce s-a ajuns în această situație și ce se întâmplă acum cu mama sa. Din nefericire, femeia nu a fost atentă și a căzut de pe un scaun. Din acest motiv, Zinaia, femeia pentru care Mihai Albu ar face orice pe lume, a ajuns imobilizată la pat, pentru că s-a ales cu o fractură de bazin. Pentru a se recupera cât mai repede, medicii i-au interzis să pună jos piciorul unde este șoldul cu probleme.

„Mama are voie doar să stea pe marginea patului și să se întoarcă de pe o parte pe alta”

„Acum trece printr-o perioadă destul de grea. Este imobilizată la pat. Are o fractură de bazin după ce a alunecat de pe un scaun. Medicii i-au zis că nu are voie să calce cu piciorul unde este șoldul afectat. Recuperarea aceasta mai durează cel puțin o lună. Mama acum are voie doar să stea pe marginea patului și să se întoarcă de pe o parte pe alta, atât, nimic mai mult”, a precizat designerul.

Ce cadou i-a făcut mamei la împlinirea vârstei de 95 de ani

Zilele trecute, mama lui Mihai Albu a împlinit 95 de ani, iar artistul a postat o fotografie cu cei doi și câteva rânduri, care spun totul despre relația lor. 95 ani. „La mulți ani, mami! Iți mulțumesc pentru tot!”, au fost vorbele designerului.

El i-a oferit un tort superb și toată dragostea din lume.

„Ziua de naștere a mamei am sărbătorit-o în familie, alături de iubita mea și de fetița ei. A avut un tort frumos de ziua ei și a primit multe telefoane de la prietenele sale pentru că are foarte multe.

„Am grijă de ea să îi fie bine și să stea alături de mine cât mai mult timp”

„Când a suflat în lumânări mama și-a pus două dorințe: și anume să fie sănătoasă și să trăiască cât mai mult timp pentru a sta lângă mine. O iubesc foarte mult pe mama și am grijă de ea să îi fie bine și să stea alături de mine cât mai mult timp”, a mai spus Mihai Albu pentru aceeași sursă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre